Höstväder….

imagesmorGod morgon där ute i Spacen….. idag hade vi lite pudersnö trots att det var cirka 6 C….

2smilingEn sväng till Ikea blev det igår …..så vi fick båda den gå träning som vi behövde…

autumnpuhJag träningscyklade i 30 minuter och det har jag planerat att göra idag också…nu gäller det att öka upp mitt flås så att säga….. jag har under sista året minskat 10 kg i vikt och nu så har jag en målsättning på ytterligare 5 kg till att börja med. Nu tar jag hjälp av  min träningscykel….och så småningom mitt gå band och  viktminskningen har lyckats med hjälp av proteinökning och minskning av kolhydrater. Lite LCHF utan att vara extrem på något sätt.

images1Idag ska jag hjälpa Rolf att plocka undan i det rum nere i källaren där vi förvarar min gå band i delar och sedan ska vi se om vi på något sätt kan få upp det…inte själva men med lite hjälp endera dagen

bigsmilie9Men snart blir det frukost kokta ägg och Rolfs inlagda sill… Idag planerar jag att göra en tacogratäng med paprika och tomater och mycket god ost… Jag tänkte jag skulle hitta lutfisk så vi kunde bjuda Bruce och Sylvia på det innan de drar sin kos till söderns land men icke sa Nicke jag har ännu inte hittat…så jag för väl hitta på något annat

crispuhIdag spås det regn….ska jag göra en brasa fram på eftermiddagen…

knasstinaVi har inga andra planer för dagen idag….åtminstone inte just nu….. men det kan ju snabbt ändra sig

nallenasseTa hand om dig på bästa sätt

Tjenixennasse

 

 


Want to Leave a Reply?