Höstfärgerna ska man njuta av

179486-Happy-Monday-Have-A-Great-DayGod morgon …..denna kalla morgon vi har endast 1,5 C så brr men kylan är tillfällig efter vad jag har förstått

Vi har varit ute på utflykter via Söderåsens nationalpark och tillfört våra själar härliga höstfärger. Höstens färger ligger mig verkligen varmt om hjärtat färgerna känns så varma och  jordnära. Uppe på Kopparhatten var det så vackert…alla lövträdens sprakande färgprakt….man bara njuter av naturens skådespel och det var många år sedan vi sist var där. Jag fotade en hel del men jag har ännu inte lagt in bilderna på datorn…Men just nu är det så vackert överallt där man far fram.

Natten tillbringade vi på en husbilscamping…..där det tycktes mig att det måste vimla av vildsvin för det var rotat och bökat överallt….även inne på campingen…där är man inte pigg på att gå ut i mörkret

IMG_20151025_123335Tack till familjen Nilsson för god mat och varm gemenskap.

Tack Lucia för det fina fotot på Elvira….snart färdig sjuksköterska så duktig hon är.

Det var skönt att se Micke hemma i Sverige om än temporärt  men  välbehållen.

Elvira, Lucia och barnen kommer upp till oss   och firar barnens födelsedagar om några veckor. Så roligt det blir och jag fick tips på vad jag kan köpa till barnen.

Elvira och barnen kommer även hit och förgyller vår jul det tackar vi för.

Gemenskap ger värme och är till  glädje!

love_heart_13TACK för att ni berikar våra liv på ett så positivt sätt!

 

Den ena utflykten avlöser den andra…nu är det dags för nästa höstutflykt……ta mig till havet och gör mig till…..kanske kan jag plocka lite slånbär….och göra en flaska slånbärslikör…..det gjorde alltid min  mamma till jul

Mitt knä har egentligen inte blivit bättre…trots att jag har haft knäskydd på… och har tillbringat nästan dagarna sittande stilla ……..så idag ska jag köpa lite sporttape och tejpa knät…. så det blir fixerat. Så kanske det blir  smärtfritt…..hoppas jag. Så dumt det kan bli

2015-07-29 18.35.06Vi hade glömt att ställa om klockorna här hemma….. så idag kom vi verkligen upp innan tuppen…. vi brukar ju dricka vårt morgon kaffe vis 5 snåret….idag kom vi på att vi satt och fikade 04.15…hmm…..

Rolf har nog somnat om skulle jag tro och jag tror jag ska slänga mig i bingen en stund innan duschen…Nadja ligger bakom mig och snarkar så det dönar.

Så ha nu en bra dag och ta  hand om dig på bästa sätt

Tjenixennasse

 

 

 


Want to Leave a Reply?

««   ∞   »»