Happy Halloween…… vilka spöken

IMG_5061IMG_5071IMG_5074IMG_5057IMG_5060Happy Halloween morgon 8 C

Vilka skrämmande typer…..

visst blir man mörkrädd

 

Hugaligen….

vilka är det sa Rolf…… Är det Christopher????   🙂 🙂 🙂

Äntligen är husbilen tom och allt är intaget….och ligger där det ska….. men så mycket tvätt det finns nu! PUST åh stånk! Men nu ska husbilen bara ställas av. Vi tände en brasa och satt en stund i uterummet och hade faktiskt köpt en flaska glögg….egentligen dricker jag inte så sött….så jag tog bara ett litet glas…..vi brukar göra glögg själva och krydda och söta med stewia och det ska vi göra i år också

Jobbet med att göra leverpastej finns kvar tills idag…. för allt hann inte tina upp så det blir mitt första morgonbestyr efter att jag har startat Robbe. Jag gillar ju att ”glöta” och tillverka maträtter av allehanda slag……. oftast har jag dessutom bara att öppna frysen och leta reda på vad som jag behöver. Bra va……….vad det gäller julmaten så skulle jag tro att det enda som jag behöver köpa in är en skinka och kanske lax för laxen som ligger i frysen nu……den har vi säkert smällt i oss innan jul…..likaså anjovis…till Janssons frestelse.

På måndag måste jag ta mig i kragen och leta reda på en städfirma så de kommer hit och gör en rejäl höststädning. Bäst att passa på medans det finns rutavdrag för då behöver jag ju bara betala hälften av vad det skulle ha kostat. Men det gäller ju att jag måste ta mig tid och sätta mig vid datorn och leta reda på en seriös firma…hur vet man det…att firman är seriös…..men jag måste komma till skott eller sätta gubben min på tfn

Snart är det dags för att sätta i ny henna i håret….men den ska först köpas in och det måste jag fixa….. för jag ska klippa mig den 11 november tror jag att det var.

Gubben min är snart klar i badrummet hör jag  och då är det dags för mig att träda in i duschutrymmet

Så ha nu en trevlig dag och ta hand om dig på bästa sätt

Tjenixen halloween

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?