En symfoni i färger

180157-Good-Morning-May-Your-Day-Be-Filled-With-Golden-MomentsGod morgon bara 3 C  och dimmigt…brr

love_heart_13En mycket trevlig dag hade vi igår tillsammans med Bruce och Sylvia…. nu blir det att höras av då och då via Skype och mail under ett halvår.  Nu har jag en massa böcker på engelska som jag ska läsa under vintern. Jag behöver inte tänka på vad vi ska ha till mat de närmaste dagarna för här finns ett julbord att bara plocka fram av….och gott är det ju.

helloDet ”bidde” ingen tid till att göra efterfrågan på offert för storstädning av huset så det får bli i nästa vecka någon gång…..

BloggPhoto_86904_03833Idag ska vi göra en utflykt och njuta av den symfoni av höstfärgerna som naturen bjuder oss på….. det har vi planerat in… så ögonen och själen ska få sitt lystmäte av njutning av naturupplevelser 🙂 Det gäller att ta vara på färgprakten för snart har vindarna tagit ner alla löven och naturen går i ide och det mesta blir så grått och trist och kallt.

eeyflowersI morgon ska vi ner till Lund och träffa Micke med familj och gratulera Elvira på födelsedagen så den ena utflykten avlöser den andra. När vi åker därifrån så storhandlar vi på City Gross i Höör har jag planerat in.

DSCN1708Mitt knä har nu fått ett knäskydd eller vad det kallas så mitt knä har nu stöd och jag har en liten paus över helgen i träningen så att det läker. För igår blev det ännu värre….perfect

Nu är det strax dags att hoppa in i duschen för gubben min har redan duschat klart….bädda sängen….dra igång Robbe och sedan är det here we go again…….  frukost och utflykt när mörkret har försvunnit…..

tigpigrain

Så ha en bra dag njut av din lördag

Tjenixennasse

 

 

 


Want to Leave a Reply?