En produkt av dina tankar

180769-Good-Morning-SaturdayMorrn på dig här är det 9 C och mulet och så ska det se ut idag

taniaTrött är jag redan efter mitt första träningspass  men nu är det vilotime till fram i eftermiddag då jag gör ett likadant pass igen….ont i ena benet har jag….. men det är säkert på grund av träningen. Rolf ville vi skulle åka till en affär i Tyringe idag men jag har ingen lust alls att dra iväg dit…kanske i morgon….

IMG_0152

anirat2Vad ska jag hitta på och köpa till Elvira som fyller år…..snart…jag brukar köpa någon litet smycke i silver men det har ju blivit några stycket ….och hur såg de ut…..det minns jag tyvärr inte….men jag har svårt att hitta på något kul….dålig fantasi kallas det väl…. det ska ju vara något personligt…men VAD

Vilka otroligt vackra höstfärger som vi har ute nu….speciellt boken och lönnen stoltserar med en enorm färgprakt. Jag älskar höstfärgerna….på hösten och vårens underbara gröna nyanser på våren….de ger mig en kick i njutbarhet 🙂 Vintern kunde jag lät hoppa över… tre årstider räcker gott för mig! Temperaturen skulle aldrig gå under 15 C

DSCN1532Här bakom mig på kontoret står en kartong som ska skickas iväg till vår ryska dotter Anna och vårt ryska barnbarn Paulina….men den är inte färdigpackad…..vad ska vi hitta på att skicka….en tomte kanske eller ….det är det där med fantasi….

20151006_123239Så vad ska vi nu hitta på förutom at bädda rent i sängarna…med höstfärgade lakan…..på fredag kommer min bror och syster Bruce och Sylvia hit och då ska vi ha en liten jullunch tillsammans innan de dra iväg till Sri Lanka….på bilden sitter vi och smörjer kråset med en ostbricka på bilden ser ni ett av Sylvias broderade konstnärliga underverk hon är duktig på sådant systera mi.

imagesSå är det ju

Take care nasse

 

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?