en dag i mitten av oktober

God morgon 5 C och en ganska klarblå himmel har vi som tak…. men det mulnar väl igen

bigsmilie27Nu har vi gå bandet på plats och monterat så idag ska vi båda två börja träna där. Vi fick hjälp av en ung kille som bor här i byn….jag minns inte varifrån han kommer….vi ville ge honom en slant som tack för hjälpen men han vägrade att ta emot någonting. Vi kan väl kanske bjuda hem honom på middag en dag i stället. Här i byn finns det många olika nationaliteter och SD har cirka 22 %…..

Idag har vi  faktiskt inget program över huvud taget….så vad ska vi hitta på att pyssla med…..förutom städning, träning, tvätt….så kanske ska vi ta ett tag ute i trädgården där  återstår det ju lite att fixa med

Kycklingsoppa står färdig i kylen….det kan bli lite extra värmande nu när det är kyligt ute…

love_316Häromdagen ringde en av mina riktigt nära och kära och sa ; Tania, jag känner att jag lever inte så länge till…. så jag måste tala om för dig att jag älskar dig …………den kärleken är ömsesidig som jag sa……………….när du är borta kommer du att fattas mig…..

love_316Så är det ju….livet förändras och man ska vara glad så länge man får ha varandra nära och kan prata en stund med varandra då och då och bry sig om varandra. Vissa människor har man genom livet en speciell kemi med som ger närhet, värme och kärlek…andra människor känns det tvärtemot med…man kan och vill inte för man talar inte samma ”språk”. Man kan inte hyckla fram kärlek…. utan kärlek står för närhet, omsorg och ärlighet. Ibland träffar man på en människa som man genast känner äkta sympati och närhet till…de ÄR inte många men de finns  Ibland träffar man på en människa som man inte harmoniserar med över huvud taget

Så än en gång

Kära du…. ta hand om dig så länge du har dig….så kanske det blir lite över att ge till någon annan och ge någon ditt leende så får du med säkerhet ett leende tillbaka. Livet är ju att ge och ta emot!

Tjenixenlovehund love

 

 

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?