Det är mycket med det jordiska….

IMG_20151011_115724 (1)love_316God morgon även idag får jag hjälp att önska er en god morgon av Paulina som igår var på balett. Jag ser att tröjan är köpt i Osby 🙂  Tack Anna! Snart ska vi skicka ett julpaket till er

Här har vi 5 C och det ska bli en dag med halvklart väder så solen kommer att värma upp vårt uterum även idag och glad för det är jag 🙂 Just nu är här mörkt grått…all over the place

Nu har jag släpat upp min träningscykel ifrån källaren….det var inte lätt….ska ni veta….men nu är det gjort och det gick bra till sist  och nu är den där och jag började att cykla cirka 20 minuter igår….aj… aj sa mina cykel muskler…Sedan ska gå bandet upp….det är en annan fråga hur vi ska lösa det…men det ska gå….. då jag av lika anledningar tror på en kommande operation och minns hur det kändes efter den förra operationen….. så tänker jag stärka upp mig rejält för det lär jag ha tid med.

Mina Alova Vera växter har nu flyttat in i uterummet….mera muskelträning blev det…..jag har ”lövat”  av mina tomater och hoppas att de cirka 150 st tomater som återstår ska mogna….eller åtminstone 100 st…. de mogna har strykande åtgång….:-) Lite röjt är det i trädgården.

halloweenVi har köpt en gravprydnad och ett batteriljus….så när Rolf får börja köra bil igen ….den 30 oktober tror jag det är…. så delar vi på körningen….eller om jag kör dagen innan…

På dagens agenda…..trädgårdsstolarna är ännu inte tvättade….pust och stonk ….kallvatten…brr…..gräset behöver snart klippas. Idag får Rolf fixa maten….. potatismos och falukorv i ugn ska det serveras och tomatsallad är naturligtvis ett måste. Snart är det dags för att steka raggmunk med fläsk igen …..jag är så sugen på att göra kroppkakor….MUMS!!
 
Om vi skulle ta en sväng till IKEA idag…jag tänker ”shitta” iväg gamla satänglakan som är slirviga som 17 och jag är så trött på dom… så några nya lakan vore trevligt att köpa in….
 
Vi behöver cirka 25 KVM heltäckningsmatta till uterummet om vi nu ska köpa in en….men var i Skåne hittar vi det…bara n enkelt nålfiltsmatta……i Borås vet vi var det finns men inte här eller ska vi stänga till när det blir alldeles för kallt hm och 6 tapetrullar till matrummet…..tapetseringen är ett vinterprojekt….först ska jag ju hitta rätt tapet och det kan ju ta flera månader
 
Njut nu av denna dag….. nu börjar gubben min att vakna till och drar sig ut i badrummet….. så frukostdags närmar sig….ägg och inlagd sill
 
Tjenixennasse

 


Want to Leave a Reply?