Cyklingen går som en dans

IMG_20151017_194614love_heart_13Idag får jag hjälp med att önskar er en god morgon av Anna och Paulina som igår var på skridskobanan och tränade på at åka skrillor …. eller Paulina tränade sig med hjälp av sin mamma. Tack Anna för fint foto!!

Gårdagen förflöt utan några större åthävor… tvätt, träning och läsning var gårdagens ledord 🙂 Ont i rumpan har jag av gåendet på gåbandet….det är mycket jobbigare för mig att traska på gåbandet än att trampa på motionscykel. Kanske beror det på bristande balans….koncentrationen är på topp

love_heart_13vilken tur att Rolf köpte mig ett stort   motionsband med ledstänger annars hade jag aldrig fixat att  gå på det. Med mina nya skor så får jag inte ont i fötterna som tur är 🙂 Cyklingen går som en dans…..

love_heart_13Idag ska vi åka och handla lite….några presenter att packa ner i kartongen så den blir full… så vi kan skicka iväg den…..det tar ju ett tag innan den kommer fram men ibland går det jättesnabbt och lite småsaker ska vi handla inför vår jullunch som vi ska ha på fredag….när bror min och systera mi kommer hit och förgyller vår dag 🙂

love_heart_13På söndag ska vi ner en sväng till Lund…..och gratta Elvira….snart fyller Emil och även Nellie år och jag tänkte föreslå att de kunde komma upp hit en helg när Elvira är ledig  och fira deras födelsedagar….jag skulle ju kunna köpa pizza och göra en tårta….men vad ska jag hitta på at köpa i presenter

love_heart_13I nästa vecka ska gubben min till tandhygienisten och vi ska åka en sväng till kyrkogården med en gravprydnad och sätta ljus…..vilken dag det blir beror nog lite på vädrets makter….jag är ju inte så pigg på att köra längre sträckor om det är halt….men en paus med elkabel är ju helt okej….ska det bli ute på Öa eller på fastlandet…..det beror väl på vilken väg vi väljer….stor väg med viltstaket gillar jag bäst….men inom kort får Rolf börja att köra bil igen…. jag tror han längtar efter det….nu är han så beroende av mig…..och hur kul kan det vara…. 😉

images (21)Så kan det vara

Tjenixennasse

 

 

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?