Ännu en ny dag har grytt

good-morning-112_1188545928 C och en god morgon önskar jag dig!

Från 0 motion till 30 minuters cykling och 20 minuters gå bands Walking är det ett ganska stort tränings hopp eller hur…men idag måste jag åka och köp mig några bra Walking skor med fjädrande sula för jag fick jätteont i fötterna igår av gåendet…min nacke….var inte så kul heller …..men det ska förmodligen vara av övergående art….hoppas jag

bigsmilie9Rolfs sår är nu helt läkt och igår gick han 5 minuter på gå bandet och det är nog bra för han tvingas att ta ut sitt steg på ett vettigt sätt.

nallepuhitreeIgår blev det bara lite hemsysslor fixade…träning och läsning….hundarna var faktiskt ute mest hela dagen

images3Vad ska vi nu fylla ut denna dag med för göromål….kanske tar vi en sväng till Kristianstad…. nya skor till mig….några fler saker att packa in i julklapps kartongen till Anna och Paulina….Kanske kommer Rolf då att inviga sina nya vinterskor som vi var och köpte häromdagen

2smilingJag funderar allvarligt på om jag ska köpa mig en ny symaskin….min gamla Zinger klarar jag inte att få till stygnen på baksidan utan det blir bara trassel…Ikea har en symaskin med 13 olika stygn för under 700 kr….jag syr inte så mycket  för min finmotorik är total kass men det är ju bra att kunna sy en sömn då och då….Ikea har så fina färgglada och roliga tyger på sitt fynd lager för en spottstyver….

puhiorIdag blir det bara färdig mat ifrån frysen…kåldolmar till middag och en grönsaksköttfärsröra till lunch enkelt och lätt som en plätt. Egentligen är jag sugen på Kinamat…det blir aldrig köpt här….där saknar jag Ulricehamn….där fanns en riktigt bra Kinarestaurang och mina läkare där….under 23 år hade jag 3 läkare 2 gick i pension och den 3:e hade jag kvar när vi flyttade.

Jag undrar om Kinarestaurangen i V-vik ligger där den allid låg….kanske…

untitledFörmodligen så tänder jag en brasa i den öppna spiseln i eftermiddag och vi sitter där i några timmar och njuter…tillsammans med våra 4fotingar med viftsvans….kanske blir det ett glas vin…kanske inte….kanske blir det istället en kopp te

Ta hand om dig

Tjenixen nasse

 

 


Want to Leave a Reply?