Älska dig själv

179092-Good-Morning-FlowersGod morgon 7 C har vi just nu och ljusgrå är vår himmel

love_316Tvätten är körd, men ännu inte upphängd, Robbe har dammsugit och parketten är torkad av min lilla gubbe, som artar sig riktigt bra och igår gick helt utan kryckor när vi var och handlade i Kristianstad. Bra va….

love_316Min första träningsetapp är avverkad…. 25 minuters cykling och gående på träningsbandet… i slutet av veckan hoppas jag kunna öka 10 minuter ytterligare… igår hade jag så himla ont i nacken och rumpan…..I eftermiddag tar jag ännu ett pass…snart är nog det onda över….Bra va….vad jag är BRA!! Här finns ingen Jantelag så jag kan med gott samvete säga att jag är bra och känna in det och  njuta av det 🙂 Man måste älska sig själv annars så har man inte förmågan att älska andra

love_316Dagens övriga planer….är ganska diffusa….Elviras födelsedagspresent….Hon slog en signal igår och pratade bort en liten stund….men hade ingen ide själv utan tyckte att hon inte behövde någon present….jag fick även prata lite med Emil… Tack för det!! Det ska bli kul att träffa Micke på söndag det var ju så länge sedan…vi har inte setts sedan han åkte till Ukraina…vi har hört någon gång via Skype men inte så ofta vi vill ju inte ringa och störa när han jobbar. Förresten så ringer jag sällan numera till någon….jo, några få håller jag kontakt med….då och då men jag vill inte vara till besvär

love_316Anna hade ringt igår….men inte såg jag det…. utan det har jag totalt missat…jag förstår inte varför det inte ringer på min mobil längre det gjorde det ju alltid förr….så vad har jag hittat på…. gjort någon omställning….hmm ….Kanske kan vi få iväg deras julklappar i morgon…

Jag har så många otroligt vackra orkidéer i mitt vardagsrumsfönster så många blommor 🙂 jag blir så glad när jag ser det.

mgnasDen 10 november fyller Agnes 10 år och då ska vi ha fest 🙂

51bb2456e4b0a11283dc1ab5Njut nu av denna dag och kom ihåg att Fröding hade så rätt

Tjenixennasse

 

 


Want to Leave a Reply?