städning och städning

 

  7 C och kanske kanske får vi se solen

inte blev det någon städning gjort i hallen  igår….så det roliga har vi kvar tills idag.  Men köket fick sig en riktig avhyvling…..målning och bänkar m.m.  Så prioritet är idag städning av städskåpet och garderoberna i hallen och hallen och då menar jag storstädning. Alla hundpriserna ska dammsugas och det är ju några stycken som har samlat sig under årens lopp. Så det tar ju ett tag att fixa till men Rolf hjälper till så vi jobbar gemensamt.

Snart är det dags att försöka städa hela huset….

Jag klippte håret och skägget på gubben min för jag vägrade åka ner till Lund när han såg ut som morfar Ginko  och som vanligt blev han 20 år yngre  och ville skjuta upp det…till en annan dag  🙂

Idag blir det Lutfisk, bacon, gröna ärtor och potatis så himla gott det ska bli.

Andris kommer hit på fredag med sin  Thailändska kvinna Yada så vi får träffa henne innan vi åker till Lund. Hon skulle ta med sig Thaimat och bjuda på.  Andris berättade att hon kryddar maten så håret reser sig….låt oss hoppas att hon kryddar det hela lite mera måttligt för Rolfs skull  🙂 Han har nu inte så mycket hår kvar.

Idag kommer en blivande valpköpare hit och ska titta på våra hundar inför vårens valpköp. Det är alltid trevligt att träffa nya människor tycker jag. Det berikar livet med alla dessa nya människoträffar. Varje människa har ju något nytt att tillföra om man är öppen, social och mottaglig.

  Tack Anders och Margit som ville bjuda oss på mat och spår! Så snällt av er att erbjuda oss hjälp med spårläggning och dessutom middag.  Detnär vi inte bortskämda med. Tyvärr så krockade det med vår resa till Lund så jag hoppas att vi får ha det till godo till en annan helg. Vi kommer gärna ut till er nya bostad.

Det börjar väl vara dags för mig att sätta i lite ny henna i håret och lite färg på ögonbrynen….numera försöker jag fixa till det själv. Det är inte helt lätt med mina händer som inte är motoriska på det sätt jag vill….. men skam den som ger sig…..det är ju så att jag måste lösa det om jag vill ha det gjort.

När inte Moa är här så har jag ingen att be. Det är en annan av livets realiteter.

Igår köpte Rolf mig ett par nya örhänge istället för det som kom bort häromdagen. De hade kvar samma för jag hade fått även dom av Rolf. Så nu kan örhänget komma fram… så har jag dubbla exakt likadana  🙂

Även denna dag delar jag med mig med kärlek till er alla utan att förvänta mig något tillbaka! Ha nu en bra dag

 

 

 

 

.


Want to Leave a Reply?