Spår för Frida

5,3 c och det kommer nog mera regn….

Rolf ska ha ett möte här på förmiddagen angående vägföreningen och vi ska hem till Anders och Margit vid klockan 13.

Tack Anders som har lagt ett spår till Frida, det ska bli roligt att se var de bor nu, de har ju flyttat ut på landet i närheten av Hökerum vi hoppas att vår gps visar oss vägen. Vi får väl at vägen om Ulricehamn och köpa med oss en blomma. Nu ställer vi av husbilen och håller oss hemma tills våren åtminstone skymtas…

Min kusin och hans fru är nu på Sri Lanka….. jag har fått mail….. en del har tur …….straxt innan de åkte på sin 5 månaders semester i värmen fick de besked att de hade vunnit en resa till Teneriffa…så när de kommer tillbaka till Sverige så tar de 1 vecka  där…..om jag är AVIS……hur KAN du tro någonting sånt….

Köpa ny Tv väntar vi med tills någon kan följa med oss så vi får lite hjälp med lyft och bärhjälp. Vi ska väl åka in och titta på de olika valmöjligheter vi har. MediaMarket och Netonnet ska vi väl besöka….  Inte sätter vi oss med 3D glasögon för att titta på film   🙂  Det är nog ingenting för oss, vad vi behöver är en större TV…… så vi ser bättre.  Kanske Andris och Yada kan hjälpa oss en dag , men det är ingen brådska.

Idag blir det kokt ägg och sill till frukost, Rolf har lagt in sill. Det är en bra start på dagen tycker jag. I nästa vecka får vi får grisen….får och får…. men den ska hämtas och packas…kanske blir det lite finstyckning. Fläsk, lägg och kanske lite annat ska läggas i saltlake, nu är det alltså dags att se till att vi har plastpåsar och etiketter hemma och en fryspenna som fungerar. I samband med detta ska vi köpa nötfärs så vi kan blanda fläskfärs och nötfärs så det blir en köttig blandfärs. Sedan har vi i stort sätt all julmaten hemma för skinkan ligger redan i frysen…och inte köper vi några stora julklappar heller. Men vi ska göra syltor och leverpastej och korvkaka. Men det är ett kärt ”glötande”.

 

Kanske tänder vi en bra i kväll och sätter oss nere i gillestugan med lite glögg…. eller ett och annat glas rödvin

Vi får se om Rolf vill fixa till lite ved…..

ha en bra dag och ta hand om dig!!

 

 

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?