Skogen var pyts väck….

8 C denna morgon

Vi var iväg och skulle plocka trattkantareller men när vi kom dit var hela skogen borta…. inte ett spår av någonting ätbart alltså för, skogen var dessutom helt sönderkörd. Så kan det gå, men nu vet vi att det inte är någon ide att åka dit flera gånger.

Nya blommor var vi och köpte till vårt köksbord. Det blev ganska snyggt eller hur?? Jag gillar vårt köksbord det är roligt att dekorer et på olika sätt.

Jag gjorde dessutom en smörgås tårta med varmrökt lax, räkor, ägg och kräftstjärtar…om det blev gott….super gott kan man säga utan att överdriva. Men till gubben och mig räcker den lite väl länge… så idag blir det lite tjatigt smörgåstårta till frukost och till lunch. Vad jag ska hitta på till middag….kanske enkel middag så som potatismos och fisk.. Eller så skulle vi egentligen åka och köpa lutfisk… det längtar jag efter. Himla gott med stekfläsk och Rolf vill ha gröna ärtor till  et är väl en bra ide’ eller hur…vi får väl se hur det går…

Egentligen var det meningen att jag skulle göra smörgåstårtan till Andris kom i söndags och firade Rolf på farsdag, men så glömde jag det och fixade kassler till middag  istället. Andris tyckte det var jättegott….Så nu får vi tugga ner den….själva och det tar ju ett tag när man bara är två personer….

Moa har meddelat att hon och John kommer och hjälper Rolf med utställningen i Göteborg. Det var ju jättebra att det löste sig så fint. Nu får vi hoppas att de kommer i päls för  just nu så fäller de hela högen mest David. Så det är ett och annat hundhår på golvet varje morgon och sedan är det fint ett litet tag tills  de har fällt av sig igen…

Ibland tycker jag att jag bara städar….städhjälp var 14e dag skulle jag gärna ha…..men det tycker inte  Rolf så det är bara att kämpa på. Nu har vi börjat att städa ur våra stora garderober, idag står garderoberna i hallen och städskåpet på tur….efter helgen ska jag dekorera mitt köksfönster inför advent. Det ÄLSKAR jag att göra….lite tidigt kan någon tycka men det är ju vårt fönster så om någon kommer hit och misstycker får de väl gå igen eller blunda 🙂 Det är livets realitet.

Kanske ska jag slå in pakt idag till födelsedagsbarnen….det är ingen bar ide’ att skjuta upp det eftersom jag inte gillar att slå in paket…

Ha nu en bra dag….ta väl hand om dig och dina närmaste!!

 

Till er alla mina nära och kära skickar jag här lite kärlek och jag förväntar mig  ingenting tillbaka det är också livets realitet

 

One Response to “Skogen var pyts väck….”

 1. 1
  mona runn

  Hej Tania!! Ja har oxå märkt att Cassim börjat fälla, men ja har ju ”bara” en dog, du har ju flera, så ja förstår hur du har det.
  En tanke som slog mej, när ja läste dagens inlägg, städhjälp……vore väl en jättebra ide, ja vet ju hur du har det med balansen
  förvånar mej ibland att du orkar o klarar allt, om inte Rolf tycker om idén med städhjälp, hoppas ja att han hjälper dej med det
  annars blir det ”morr” från Mona 😉 Kramiz
  Hej Mona..jodå Rolf är en man som tar lika mycket ansvar för allt. Han deltar i det mesta, så det är nog så att han tycker bra man fixar allt själv…det är ju helt klart skillnad på pälsfällning mellan 1 och 6 st 🙂 Hur går det med nyhuset och inboadet ? Det måste kännas fint att ha barna så nära. Kramiz till er alla 3


Want to Leave a Reply?