Glädjande besked

7,5 C

gårdagen försvann i flygande fläng. Rolf tvättade husbilen och vår Citroen. Va jag gjorde ja det undrar jag också. Lite städning…men det syns inte just nu. Så städning är det första som vi ska göra denna morgon.

Inte för att jag gillar vintern för det gör jag inte. Men nu vill jag gärna ha några grader minus och 5 cm snö. Då är det rena torra tassar som kommer in och inte som nu skitiga blöta tassar….stampat jordgolv…hmm

Idag kommer en familj på besök från Husqvarna som är intresserad av valp till våren. … så nu rullar det på.

Idag är det fardag och Andris kommer hit och gratulerar Rolf! Så jätteroligt! Rolf blev superglad. Andris undrade vad han skulle köpa och jag sa att det är bättre att han ger bort hjälp. Så nu kommer han och sågar ner de träd vi ville ha ner kortade. Så jättebra och dessutom tar han ut David på stor spring och bustime.

   Han tar också hand om hundarna så vi kan åka ner till Micke och Elvira och fira födelsedagarna om har passerat och lille prins Emil . Så roligt att det kunde lösa sig.

   Vi blir inte ensamma i Julhelgen. Micke, Elvira och barnen kommer upp och firar med oss  🙂

Andris har inte sagt något, men kanske kommer han och hans flickvän hit lite också.

I så fall blir det en riktigt internationell julafton. Med  mat från Sverige, Ryssland, Lettland och Thailand.

Någon mat från varje land måste vi då ha, det låter väl spännande. Så  jätteroligt det ska bli.

Synd att inte Elviras mamma, Anna, Paulina och Sergej kan vara med. Men allt kostar pengar och resor är dyra saker.  Moa och Ellen har inte sagt något men jag antar att de kanske  firar med mamma eller pappa ….

Så nu ska jag försöka göra glögg igen…. först ska 5 l svagdricka köpas in

Ha en bra dag!

 


Want to Leave a Reply?