Funderingar

   0,0 C .. en god morgon till er alla

Nu är det dags att gå vidare emot jul och nu börjar vi planera inför julhelgen. Vi ska göra julkorv och lite annat smått och gott såsom pressylta, kalvsylta, leverpastej och vad det nu är vi brukar fixa med.  Om någon vill hjälpa till är det naturligtvis super bra och vi är tacksamma…… Vår gris får vi i början av december. Så nu undrar vi om vi ska fira jul ensamma eller om någon/några firar med oss. Det är bra att veta hur många vi kan bli inför planeringen…det är ju lite skillnad på om vi är 2 st eller många flera…

Världen bästa köttbulletrillare borde komma hit och hjälpa mig  att göra fina små köttbullar…..

Vill någon hjälpa till och komma hit och baka pepparkakor i år….det är många tankar som yr runt i mitt huvud. Förra året försökte jag göra glögg enligt beprövat recept i Leif Mannerströms julkokbok…jag misslyckades totalt och fick till slut kasta ut det….jag har inte någon aning om vad jag gjorde för fel….jag gör naturligtvis ett nytt försök detta år.

OBS!!  Rolf behöver hjälp att ta ner några småträd….så jag hoppas att någon hjälper honom…han ska inte behöva slita med det själv tycker jag..

Moa och John har börjat

Dagens planer är diverse inköp….så idag blir det ett besök på COOP….

Jag tror jag ska göra en schnitzel fylld med skinka och ost  till middag, det gillar både Rolf och jag.Igår blev det panerad torsk som är en av Rolfs favoriträtter.

  Lill Prins Emil fyller år den 20 november och vi skulle vilja åka ner och gratulera helgen den 17 till 18..

  (fredag lördag eller lördag söndag)

finns det någon möjlighet för att få hundvakt?????

Ha en bra dag

 

 


Want to Leave a Reply?