Farsdagsfirande

4,4 C har vi denna morgon och det är riktigt mulet

  Andris kom så det blev lite firande av farsdag för Rolf. Naturligtvis tyckte Rolf det var super roligt och njöt av uppmärksamheten.  Här en bild på dom.

Andris ville gå ut och ta tag i de träd som skulle ner, men Rolf tyckte att det får vänta lite för det regnar ju lite och dessutom skulle det ju firas farsdag.

Men det tar Andris säkert tag i när han ska passa hundarna i den helg som kommer och vi åker ner till familjen Nilsson i Lund och firar  födelsedagar.

Jag sa till Andris att nu får han sluta slarva med sitt körkort och ta ledigt några veckor och åka iväg på en intensivutbildning så han får sitt körkort……….att skippa det när han har 1 fel på teorin…..Han måste satsa lite på sig själv. Han behöver koncentrera sig på teorin, har har råd med det. Han jobbar och sliter så hårt.

Tack Elvira för alla fina bilder från barnkalaset. Den långa björnen….. tror vi att vi vet vem som döljer sig bakom den varma maskeraddräkten….

Jag ska köpa någon mera present till Emil så det blir riktigt rättvist…

Den familj som var här och hälsade på blev mycket förtjust i våra hundar och hundarna i dom. På så sätt fick alla sitt lystmäte tillfredsställt skulle man kunna säga.  🙂

dagens planer… städning….förstås….sedan har jag tappar 2 st örhänge ifrån 2 st olika par….1 hade försvunnit igår eftermiddag och då tog jag på mig ett par andra…..i morse hade ett försvunnit ur det ena örat…..så det gäller att hitta dom innan de trycker hål på vattenmadrassen i vår vattensäng…..hmhmhm för då blir det så mycket jobb

Inköp av presentpapper är ett måste.

En bra dag till er

 


Want to Leave a Reply?