Back to Basic

o grader denna morgon så det blev inget morgonkaffe på balkongen i nattlinnet.

Sverige välkomnade oss med 4 C och regn när vi landade…Jaha det var väl inget annat att vänta. Men vi har haft det jättebra, solat, vilat och promenerat.  Vi har promenerat minst i 2,5 timme varje dag i strålande solsken. Strandpromenaden hade vi precis utanför vårt hotell… den var slät och fin att gå på. Jag hade med mig 3 par skor….. inga var så bra för mig att gå i… Så nu har jag ont i min ena fot men det går väl över med tiden. Så jag har fått bra träning under denna vecka…. en superbra träning var det också att kunna resa sig från toaletten som var byggd för små pygméer    🙂 Så Anita vi har verkligen laddat våra batterier  med D vitamin sol och energi i svensk sommarvärme när den är som allra bäst. En härlig vecka har vi haft.

Tack för hjälpen!

Vi träffade många svenskar och norrmän i vår ålder och de flesta skulle stanna där i 4 veckor eller 3 månader……………Jag hade nog hellre valt Teneriffa om jag skulle vara borta så länge, jag är mycket förtjust i Teneriffa och Porto del a Cruz

Vårt hotell var riktigt bra, vi hade en två rumslägenhet ren och fin och trevlig personal och med bra säng….men jag skulle ha tagit med mig min kudde..så jag har sovit utan kudde det går det också.  Idag hade jag planerat att ringa flygbolaget och kräva pengar tillbaka då vi fick sitt på Kastrup så länge. Men Thomas Cook hade redan skickat mig en bankgiroblankett så vi har fått tillbaka 2000 kr för det. Himla bra jobbat av dom och så lapp jag reta upp mig.

Hundarna blev helt galna… det var tur att jag slängde mig ner på hallsoffan annars hade jag nog inte stått pall. Nadja skrek  högt av glädje…… det lät precis som när en beduinkvinna skriker ut sin glädje när hon ser sin son för första gången på länge. Naturligtvis tuggade hon lite på mig det gör hon när hon blir jätteglad. Alla gjorde sitt bästa för att komma upp i knät och vara riktigt närnära. Så nu vaktar de oss

Ha det bra … om du har skickat mail så ska du veta att det ligger 170 st och väntar på att bli tittade på…


Want to Leave a Reply?