Vilodag

+8,2 C och det har regnat mycket i natt igen

Ett besök på IKEA i Jönköping blev gårdagens största händelse och då är det tur att man har husbilen och kan ta med sig alla 4 fotingar med viftsvans. Så man slipper stressa. En barngrind och 2 st pallar med trappsteg köptes bland annat in.

Vi har haft en sådan pall tidigare men den har gått i bitar. De nya pallarna var i sämre kvalité, de hade sparat in på materialet och sågat i tunnare trä. Men det spelar inte så stor roll för de ska bara användas när det är något man inte når.

Vädret ser inte ut som det blir städning i dammen idag heller. I södra delen av landet ska det bli upp emot 20 C sägs det, men snöfall väntas ner emot Dalarna. Jag skulle vilja ha fixat dammen innan vi åker till Turkiet. Den kan ju vara igenfrusen när  vi kommer tillbaka man vet ju aldrig.

Jag har köpt 8 st nya huvudkuddar i höst, men de var ingenting för min nacke utan jag har fått återgå till mina gamla kuddar. Det är inte lätt att prova ut  kuddar….man kan ju inte låna hem dom för provsovning 🙂 Så jag får nöja mig med mina väl använda kuddar och vara glad för dom.

1 årsräffen i Västerås för Frida kullen ser vi fram emot. Tack Charlotta som har varit snäll och arrangerat det hela. Det ska bli så roligt att se alla hundarna det blir ju faktiskt några som kommer.

Det blir utställningsträning, för det har efterfrågats, så att alla får testa och veta hur det går till. Både Rolf, Moa och John kan hjälpa till. Moa är ju numera proffs på det, men de båda männen ( eller  en man och ett mannagryn 🙂  ) kan de också. Jag får väl vara domare och fotograf

Några nya foto borde jag fixa…men det blir sällan av… vi får se hur det blir idag men det regnar ju mest varje dag….

  Kan någon hjälpa oss  med att köra Moa och John till Limmared söndagen den 4 november, de vill ta tåget tillbaka till Gamleby. Bosse och Lisbeth stannar här hos hundarna tills vi kommer hem den 5 november. Jag tycker det blir lite mycket körande för Lisbeth först hit sedan fram och tillbaka till Limmared. Naturligtvis betalar vi bensinen om någon kan hjälpa till med det.

Dagens planer är bland annat  städning av köksmålningen. Det ska väl lugna ner sig med min städning nu när hundarna får vara i hundrummet tills de har torkat. Annars så har jag en vilodag idag….min nacke behöver det.

En bra dag ska du ha!

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?