Tiden bara flyger iväg

En regnig morgon vid havskanten

Tack Marie-Louise för fika och några timmars trevlig samvaro, nya stödstrumpor  och  snygg halsduk i höstens färger som verkligen går ton i ton till min hårfärg!! Marie-Louise säljer halsdukar som hon stickar och stödstrumpor. Här skulle det förstås  ha legat en länk till hennes produkter. Men det har jag ingen.

Dagens planer, vi ska äta lunch med Anne B och en sväng till ut på kyrkogården, ett besök på Karlssons och ett på Dollar store. En snabbbesök hos Gerd där jag glömde mina handskar. Jag dräller ju saker omkring mig och sedan undrar jag vart tog dom vägen  😉  Ellen ville vi skulle åka ner till Nybro, men det hinner vi tyvärr inte.  Några dagar och det blåser bara till….Men jag hoppas att Ellen kommer och hälsar på oss snart.  Det var alldeles för länge sedan.

Tack Ida för den fina bilden som vi fick på Darja vår fodertik om  bor i Virserum. Så fina ni är båda två!!

 


Want to Leave a Reply?