Tack Sonja

-2,2 C fy 17

Tack Sonja för besöket och för fina hemgjorda presenter! Jag får alltid så fina ljus, ljuslyktor med mera av Sonja.  Det var superroligt att se Dina dotter till Nadja. Dina var jättefin, lik Nadja men mindre och snyggare, som tur är kan inte Nadja läsa…. annars hade hon blivit riktigt sur nu på mig   😉

Dina hade spårat upp sin första älg och Sonjas dotter Jossie ska skicka foto på den bravaden 🙂 Dina är 3 år gammal nu och från  Nadjas första kull. Sonja funderar på att ta en kull på henne.

Här ser ni en av Sonjas skapelser, ni kan säkert beställa  en om ni vill ha.

Härom veckan tappade jag taget om en sak jag bar och en stålgrej slog mitt knä, det gjorde så ont att jag nästan ramlade omkull och det är fortfarande ont.  Otur skulle man kunna säga. Min ”normala” smärta räckte till innan. Jag behöver inget extra…. det räcker till och blir över.

När man tittar ut så är hela marken vit….inte av snö men av frost förstås. Inte blir jag glad av det precis.

lilltiken Rutan

i mitt mediabibliotek finns nästan 4000 bilder….det är dags att plocka fram någon av de gamla bilderna då och då

Denna lilla tikvalp är en dotter till David och bor numera i Malmköping hos Tommy. Hon borde väl vara kanske….2 år eller så….bedårande söt eller hur?

Dagens planer…..är ett oskrivet kort…

Jag ska ringa till blomsterhandel i Hillared och höra efter om de har gravprydnader…förra året när vi kom till Västervik, så fanns det inga, vi var för tidigt ute, men en handlare förbarmade sig över  mig och gjorde en till mig. Så denna gång tänker jag planera i tid och om möjligt få med mig en gravprydnad ner.

När jag dör ska jag inte ha någon begravning, ingen grav och min aska sa spridas med vinden gärna vid havet.  Men egentligen spelar det ingen om helst roll. De som jag har haft betydelse för lär minns mig ändå och de andra ska inte ha med mig att göra efter döden, för då ska jag spöka för dom  😉

För visst är det så att bry dig om en person när den lever, sätt dig inte och tjut när den är borta.

 

 

 

 

 

2 Responses to “Tack Sonja”

  1. 1
    Ruts matte

    Bedårande söt lillRutan – inte att blanda ihop med sin kullsyster Rut dock – som var och är lika bedårande! Härliga flickor båda två, båda lik pappa men söta ändå 🙂 kramar till er alla 3

  2. 2
    Marie...Annas mamma

    Så söt hon var på bilden fast hon är lika söt idag. I dag tog jag med mig både farfar Tommy ut i svampskogen och det gillade de båda två. Rutan och jag ska gå på lydnadskurs i vårdagarna så det ska bli jätte skoj. Jag frågade Tommy om jag fick det och det var inga problem….själv så hör han så dåligt och tycker att det ibland kan vara svårt att höra vad de säger så det blir ju kanoners att vi kan gå den. Så roligt för er båda två och lite plus blir det allt även för Tommy, du får väl visa honom lite kramar till er alla


Want to Leave a Reply?