Tack Moa och John

    9,3C och det har regnat igen..god morgon

  Anders och Margit som gick spår med Frida och som sedan var snälla och skjutsade hem Rolf, så jag behövde inte ta husbilen och åka och hämta honom!! Så snälla ni är!

 

Tack Moa och John som tar hand om hundarna medan Rolf och jag tillför våra kroppar lite värme inför den stundande vintern. Det blev Turkiet även denna gång också. Jag hade tänkt att det skulle bli en annan stad än Analya….denna gång… men jag orkade inte leta och söka efter ett hotell mitt i centrum vid havet och med ett bra pris…..Detta hotell var det första jag hittade som  låg där jag ville och var ett bra hotell till ett bra pris. Det är ett lägenhetshotell och det gillar jag…. en avslappnade frukost ute på balkongen….det är min melodi. En gata emellan och sedan är havet där och det ligger centralt. Men nästa gång får det bli en annat plats.

Tänk att det löste sig till sist och vi kommer iväg….

Dagens huvudsakliga uppgift är att se till att Rolf får ett nytt pass för det gamla har gått ut. Rolf tycker det ska bli härligt för det gör ju underverk med hans smärta i ryggen, precis som mina smärtor skänker värmen lindring faktiskt mer än en vecka…  🙂  Så nu är det dags att starta mitt velande vad ska jag ha med mig för skor och kläder…  🙂

Om det blir uppehåll, kanske det kan bli lite trattkantarell plockning. Kl 1500 ska vi hämta hem bilen som har fått en ny framruta inför den kommande besiktningen.

Sonja hörde av sig och hon kommer och hälsar på oss…. Jätteroligt  blir det, nu var ett tag sedan. Hon har en tik från Nadjas första kull som är mycket liks Nadja förstås, Dina kallas hon…….Det  är ju de flesta av Nadja valpar på ett eller annat sätt, lika alltså.

Fånga din dag


Want to Leave a Reply?