Tack Gerd

Tack snälla Gerd för en enormt god måltid, nästa gång räcker det med mindre än hälften.  🙂  Jag lovar att vi blir mätta ändå.  🙂 Gerd bjöd oss på räkmacka, lax i citronsås med grönsaker, potatis och äppelkaka med vaniljsås…….. så himla gott alltihopa….. men man kan inte äta så mycket. Man orkar helt enkelt inte  🙂

Roligt var det att Christopher kom och åt med oss, sedan ville han ha Helga med sig hem tills han börjar jobba idag på eftermiddagen.  Så det blev en hund mindre….

  Nu blir det så mörkt tidigt om kvällarna. Det är tur natt vi har ficklampor av olika slag. När det nu ljusnar så har jag havsutsikt… men det blir nog tyvärr ingen sol. Men jag njöt igår eftermiddag,  av havet, fåglarna och de underbart vackra höstfärgerna som fortfarande finns kvar här. Hemma börjar det mesta var grått… de röda färgerna har i stort sätt försvunnit lite gult finns ändå kvar här och där.

Idag ska vi hälsa på en släkting med familj Marie-Louise om  bor utanför Västervik och som gärna vill träffa oss. Det ser vi fram emot. Hon har också en brun labradortik som hon planerar para snart. Egentligen är det hennes man jag är släkt med. Men det är härliga sociala människor som det är trevligt att träffa.

Tänk så bra att operationen av min nära och kära gick så bra så det blev varken nedkylning eller respirator. Jag är så lättad.

Vi ska hämta Helga innan Offe börjar jobba vid klockan 17.00.

Ni får alla ha en bra dag

 

 


Want to Leave a Reply?