symtom på senilitet hos hund

http://www.aftonbladet.se/temahundochkatt/article15631029.ab

4 Responses to “symtom på senilitet hos hund”

 1. 1

  Hejsan Tanja
  Jag har varit inne och läst på din jätte trevliga blogg och tittat på dina fina hundar. Jag tycker att Mårten ser väldigt fin ut.
  Jag har en liten Labrador kennel uppe i Södermanland och letar lite smått efter en brun hane till min bruna tik Hjorttorp’s Florrie. Hon löper i vår/vinter och jag planerar att para henne då.
  Om du inte redan rest till Turkiet så ha det så skönt där. :=) Vädret här i Sverige är ju ingen höjdare med 5 tikar så måste man gilla lera. :=)
  Vi kanske hörs framöver.
  Hälsningar Monica Olofsson
  Mårten/Hugo befinner sig i trakten av Västerås på lördag.

 2. 2

  Hej Monika
  Kul att du uppskattar mina ord, TACK! Än har vi lite tid kvar innan det är dags att åka söderut, men vi längtar …denna sommar har ju inte varit så skön precis. Hugo är en snygg och trevlig hane och vår Frida är ju efter honom. Lera med stampat jordgolv är något man måste lära sig leva med när man har labradorer 🙂 Ha det bra du också. // Tania

 3. 3
  My och Ossian

  Mårten/Hugo har flera fina söner som bor i Södermanland/Uppland Jag tror att My menar att det finns snygga bruna hanar efter Hugo uppe i Sörmland och det finns det ju, de ska ställa ut och röntgas förstås men det sker snart. Det finns också en brun hane röntgad ok som har Cert och är viltspårschampion men han bor i Borås

 4. 4
  My och Ossian

  Halva kommentaren föll bort men du förstod säkert budskapet ändå


Want to Leave a Reply?