Ska det bli korvstoppning…idag..

4, C har vi denna morgon och det är ingen bra dag att gå ut i skogen för idag börjar ÄLGJAKTEN

Det var några trevliga timmar som vi hade uppe i Alingsås. 🙂 jätteroligt att se vad stora valparna hade blivit. Johanna körde lite lydnad och det gick bra och Rolf gjorde spår till dom och det fixade de med glans. Det man kunde önska var ett tydligare nej…. men på det hela taget så var de riktigt duktiga. Stämningen runt elden var hög och gladlynt och det var så roligt. Vi fick dra iväg först för vi var ju tvungna att åka hem och få ut de hundar som var hemma. Tack för några timmars trevlig samvaro med skratt och skämt… det behövde jag.

Idag blir det bland annat 1 års vaccination för Frida och Joshua. Städning förstås….. ska jag göra korven  idag……då måste jag plocka fram kött till den….för jag när av den fasta övertygelsen att korv är en köttprodukt inte en mjölprodukt.

Kött  och fjälster finns i frysen och resten fixar ju köksassistenten

Igår hittade jag äntligen Nellie födelsedagspresenter som har varit borta sedan de köptes… Nellie var här när Elvira, Lutcia och jag hade varit och handlat och då gav jag påsen till Rolf och bad honom lägga undan den….. för att hon inte skulle se vad jag hade köpt….och DET gjorde han minsann… för han hade ingen aning om  att han hade fått påsen eller var han hade gjort av den ….så kan det gå  🙂 Som jag har letat och  tänkt men igår hitta jag  den  den äntligen. Så nu återstår 2 st saker mera till Emil  för det ska ju vara ”jättvist”…som Moa alltid sa när hon var liten……trumset vill kanske inte föräldrarna ha… 🙂 🙂 🙂

Vår höstresa till västkusten blir nog kanske inställd för det blir inte så mycket tid i och med att Joshua kom tillbaka. Vi ska ner till Västervik och familjegraven och  hälsa på Gerd farmor till en syskongrupp av mina barnbarn, vi brukar plocka och torka trattkantareller till henne och sedan ska jag träffa några vänner där nere är det planerat. ..sedan blir det ju Turkiet…. sedan får vi se….en liten tripp till Lund… men Rolf ska ringa och beställa lite däckservice, så de sätter på vinterdäck på husbilen det är inget som han ska slita med själv.Sedan kanske det är vinter…..

Förresten var Ellen Belly Buh också villig att komma upp och hjälpa till och passa hundarna medan vi är i Turkiet,  men Moa var först att svara och då sa jag att de fick fixa själva hur de skulle göra.

Den här gången försökte jag att alla barnbarnen skulle få samma chans….att tjäna sig en slant, men eftersom jag inte hade mailadress till alla,  så fick det gå genom deras mamma och kusiner, om det sedan nådde  dem det var ämnat för …är en annan historia.

Vad ska jag hitta på till mat idag…..

Ha en bra dag

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?