Ny dag med nya möjligheter

En trevlig eftermiddag tillsammans med Anne B hade jag igår. Gamla vänner känns så härligt att träffa igen! 🙂

Vi vaknar till en lite vit morgon, marken är frusen och det ligger lite snö här. Men det går nog snart bort… hoppas jag. Enligt SMHI så ska det vara strålande solsken och några plusgrader. Om det sedan stämmer vet man ju aldrig. Vi ska hämta Moa och John vid lantbruksskolan vid lunchtid och jag har lovat att bjuda på smörgåstårta till lunch. Sedan får vi se hur långt vi kör men i morgon förmiddag ska vi träffa lite hundfolk i trakten av Västerås. Sedan måste vi åka hem för nu närmar det sig ”take off”….och innan ska vi handla lite och packa färdigt resväskorna.

Vi får se hur jag gör med uppdatering av hemsidan. Kanske blir det något,  kanske inte.

Visst är de så att man ska kasta bort de bördor som har drabbat en, varje morgon är ju en ny dag men nya möjligheter.

Annars så blir det alldeles för tungt ok på ens axlar

 


Want to Leave a Reply?