Njut av denna dag

10 C även denna morgon

på bilden vårt lilltroll Frida som blir 1 år den 1/11, hon är lik både mamma Nadja och pappa Hugo

Igår blev det inte så mycket gjort…ett besök på Second Hand i Limmared det är en butik som jobbar mot att hjälpa människor i Lettland det blev lite ny litteratur.

Jag ska ha med mig någon bok till Turkiet….kanske tar jag en på engelska, så räcker den längre. Men oftast finns det böcker på de flesta hotell numera, på något skandinaviskt språk eller engelska, norska har jag läst det är nog lite svårare på danska tror jag… Annars blev det bara vila och läsning. Rolf grejade lite med husbilen.

Idag ska vi hälsa på Bosse och Lisbeth och ta en fika med dom fram på förmiddagen. Mitt hår ska få ny färg hoppas jag…..jag har tänkt sätta i henna nu i minst 14 dagar…men det ska ju bli gjort också. Idag blir det av….  😉   om det ska bli gjort innan  Turkiet så MÅSTE jag fixa det.

Gravprydnaden till min familjegrav ska också köpas in för det har inte heller blivit gjort…  varför skjuter man upp saker…. det är ju det som är allra jobbigast….om man gör saker meddetsamma så blir allt så enkelt. Men vi människor har en tendens att …tänka det gör jag sedan….och då händer det aldrig.

Ännu ett foto på Frida denna gång framifrån, Agnes skymtar i bakgrunden. Snart  är hon ett år… tankar kring hennes röntgen finns förstås. Men vi ska nog vänta tills fram i februari eller mars. Visserligen ser hon färdigväxt ut, men det när nog bäst att vänta lite. Tänk att den lilla rumpenissan fick ett Cert på sin första officiella utställning.

Ha nu en bra söndag

 

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?