Nalle har så rätt!!

10,3 c

Vår höstresa har vi lagt på is tills vidare. Just nu funkar det bara inte, utan det blir att vänta….Vi får ta det senare om tid finns och vädrets makter är med oss. Var det förra året som vi fick snö i Oktober…jag hoppas att det inte det blir en tidig vinter med snö och halka. För om det tycker jag inte. Jag håller mig enklast på benen utan is.

Igår fick Joshua eller Jösse som jag tänker på honom som, vara ute med Nadja och Ina. Då insåg han att alla hundar var inte så roliga, han fick sig nog ett tjuvnyp av någon av dom för sedan ville han heller gå in. Så om en stund ska han få sitt lystmäte av hundar tillfredsställt igen. Han har nu fått rabiesvaccin och pass. Han vägde 33,5 kg  så några kilo till vore ok tycker jag för han är en stor kille.  Han tränas på kontakt och är riktigt duktig. Han vet definitivt nu vad NEJ är….Han är lik både mamma Nadja och pappa Hugo. Han är en glad gosse som vill så väl, Rolf var ute och tog en promenad med honom och det gick fint. Men de mötte inga andra hundar….

Annars så förflöt gårdagen med städning, ett fåtal inköp och en bok…

  Idag ska Anders gå ett spår med Frida

och vi ska lämna vår Citroen på en glas verkstad heter det så….. för byte av framrutan innan besiktningen.

Så jag får köra in vår husbil och möta upp Rolf i Borås efter spåret, så att Frida och han tar sig hem igen.

Det  blir nog en dag med lite vila… mera bok och ytterligare kontaktträning  och färdigmat från frysen. Det är väl ungefär vad som vi orkar och hinner med skulle jag tro.

 

  Ta hand om dig och ha de bäst!!


Want to Leave a Reply?