Kul att Sonja kommer :-)

-1,4 c så nu nalkas vinterns tid …det känns lite skillnad på när våren nalkas för då är det ju bara mysigt och underbart och man njuter av vackra gröna nyanser. Men nu så blir det snart grått så grått

Gårdagen förflöt utan att jag egentligen fick något speciellt gjort alls. Ett besök på en second hand butik där vi köpte lite nya böcker, både till barn och vuxna…. det var väl allt ungefär förutan allt det där som man gör varje dag..

Häromdagen fick vi sms ifrån Anna som berättade att hon hade fått kartongen med en vinteroverall och lite till. Roligt att veta att det har kommit fram till Ryssland.

Idag kommer Sonja hit med Dina och hälsar på  🙂  Dina är dottern  till Nadja från hennes första kull och mycket lik sin mamma, som de flesta av Nadjas valpar. Sonja brukar titta hit någon gång om året. Vad ska jag hitta på att bjuda på till lunch?? Hamburgare kan det vara ett alternativ…kanske med potatismos…jag vet ju inte om hon gillar trattkantarellsoppa..

Dagens övriga planer är att invänta att de ska ringa från www.hundteknink.se där vi ska beställa ett hundstaket att avgränsa vårt rum med. Då tar vi bort vårt matsalsbord och hundarna får då rummet med 2 st skinnsoffor som deras. Det känns bra för då får de stanna där, tills de har torkat och då får jag mycket mindre städning och det ser ändå snyggt ut för hundstaketet är riktigt snygg design tycker jag.

Frida och Josh fick häromdagen sina 1 års vacciner så nu är det gjort . Josh är nu också veterinärbesiktad utan anmärkning förstås och redo för att flytta.

Jag tittar nu igenom mina kläder inför vår resa till Turkiet, det är visserligen flera veckor kvar. Men vi ska till Västervik och Västerås innan och jag känner att det blir bäst så här. Jag har ju en del nya kläder så det är bara att plocka fram och sedan välja vad som ska med. Som vanligt velar jag vad det gäller skor…1 par på och 2 med …blir det bra månntro….

     Moa skicka mig ett sms när  du inte har lektion, så jag kan ringa dig. Jag vill diskutera om vi ska hämta er i Gamleby, när vi är i Västervik och ni hänger med oss till Västerås eller…om ni ska ta bussen och vi åker upp själva….

Man kan ha många tankar om vänskap, ibland försvinner någon som har stått en nära….ibland för alltid ibland för en tid.

Det är naturligtvis en sorg som är befogad.

Men ibland beror det på att man egentligen inte har varit riktiga vänner utan vänskapen var inte överensstämmande med verkligheten.

Ibland om det har varit en ärlig vänskap kommer vänskapen tillbaka men det tar flera år innan det kan bli en omstart och kanske blir det hyfsat kanske inte….det finns ju ett talesätt som säger att man kan knyta ihop ett rep men knuten finns kvar…

Hur kom jag nu in på detta… ja det kan man ju undra

Det var nog bilden som gav orden.

Hoppas du har vänner som du kan lita på…. oftast är de ju ett fåtal men de är värda sin vikt ni GULD

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?