Gör något bra idag

-2,6 C kallt idag också

brun labrador valp från skärvenäset's kennel

JAG KAN SJÄLV.........säger Rut stolt inte Rutan idag alltså

Vi har väntat på att hundteknik ska ringa oss men de tycks ha så gott om kunder att de kan låta bli. Inget vidare sätt att behandla sina eventuella kunder på. Ingen firma att rekommendera alltså. Så vi letar vidare efter en firma som för ungefär samma inne staket.

Dagens planer är gräsklippning… snart är det slut med den aktiviteten. Städning förstås, diverse inköp såsom nya blommor till köksbordet och lite annat smått och gott. Men vad ska jag hitta på till mat idag då….idag vill jag ha något kryddigt… varför inte en gulasch av något slag…. ..jag är mycket förtjust i att använda bl.a  spiskummin som är en av mina riktiga favoritkryddor.

Jag har många paprikor i kylskåpet och om jag frågar Rolf så säger han fylld paprika så idag ska jag inte fråga 🙂

Elvira önskar sig turkiska rahat lokum i födelsedagspresent så det får i leta upp nere i Turkiet. Det tycks vara ett godis av något slag… fast det låter som rökt lök eller något sådant  🙂 🙂  Jag gillar inte godis men Choklad det älskar jag gärna mörk och med hög kakaohalt eller Belgisk …men jag har ju lite ålders diabetes  mycket lite, men jag undviker söta saker utom choklad det unnar jag mig då och då. Men jag ransonerar den.. Så den räcker länge. Då gäller det att njuta och då kan man kosta på sig en riktigt fin choklad.

Nu har Josh flyttat till sin nya familj och det tror jag kommer att gå superbra. Vi önskar lycka till! Alla hundarna sov som grisar igår kväll efter han hade åkt för  nu är det bara vi igen…. Idag ska vi ta tag i lite lydnadsträning med Frida har vi planerat in, den har legat på is när vi fick hem Josh det finns bara ett visst mån av energi och den får man använda till det som behövs bäst. Så är det bara.

Ha en bra dag, njut av den och gör något bra för någon av dina vänner


Want to Leave a Reply?