En lättnad

Operationen har gått bra, som jag förstår det över förväntan. Jag känner mig mycket lättad och har sovit hela natten. Jag har en del sömn att ta igen, då jag  har haft mycket svårt att sova sista veckan. Jag har varit så orolig, hon är ju en av de få riktigt nära och kära som jag har. Tack Moa för ditt stöd igår, du är en klippa!!! Stor kärlek till dig har jag och du ökar på den genom att vara en så kärleksfull och stödjande människa. Du berikar verkligen både mitt och Rolfs  liv!

Idag ska vi hälsa på Gerd, 3 av mina barnbarns farmor och hon bjuder oss på middag. Det tackar vi  allra mjukast för. Vi brukar torka lite trattkantareller till henne, då hon inte tar sig ut i skogen själv. Hon har precis som jag en neurologisk sjukdom. Om vi har tur, får vi samma hjälp en dag av någon vänlig själ när vi inte längre tar oss ut i skogen.

  Vi köpte ett slags ledljus till min familjegrav som ska lysa 6 månader det kostade 70 kr och så fungerar det inte… så himla TRIST! Jag får väl köpa en ny men då vill jag se att den fungerar.

Nu ska jag  vila mig i form med en bok,  med andra ord det blir en liten siesta

 

 

 


Want to Leave a Reply?