1 dag närmare take off

10,6 C

Dagens planer är en så länge helt utan substans….ingen aning med andra ord. Eller kanske är det idag vi ska åk och hyra en dammsugare till dammen. Om det bara inte regnar…. varmare än så här blir det ju inte denna årstid.

Nu på morgonen rörde det till sig för mig lite. Jag har en kusin som har en son som heter Stewen och som  jag har kontakt med. Nu kom det en förfrågan via skype att jag skulle lägga till honom och det gjorde jag. MEN det var ju en hög uppsatt amerikansk militär…..att döma av alla ordnarna som hängde på hans bröst 🙂  En riktig tjusig sak med andra ord. Tro nu inte att Rolf bryr sig om dylika ting för att citera honom ; Så länge de håller sig i Irak eller Afghanistan så struntar han helt idet. Som du förstår så var det inte första gången eller första förfrågan, utan det är nog så att de har tråkigt och längtar efter något normalt. Det kan man ju förstå.

Härom dagen kom Rolf hem med 3-4 l kantareller och lika mycket trattkantareller . Så det fylls på varefter så nu klarar vi nästa års förbrukning med glans..

Idag ska det visst vara 32 C i Turkiet…

På måndag ska en av mina nära och kära…genomgå en stor och mycket allvarlig operation… jag har ju inte så många nära och kära….så det skrämmer skiten ur mig….jag har redan ont i magen vid denna tanke….hur hon mår…ja hon svarar inte i telefonen länge  så …ångest nivån ligger nog på hög nivå..

 


Want to Leave a Reply?