Att våga förlora fotfästet

+4C låt oss hoppas på plusgrader en tid framöver, det underlättar livet tycker jag

Oj, vad tiden går fort…..snart är det bara lite mera än 14 dagar kvar tills Rolf och jag får en vecka i Turkiet med förhoppningsvis lite sol och värme. Det kommer att mjuka upp våra kroppar och generera i lite mindre smärta. Vi ska ha en tvårumslägenhet i centrum och vid havet det blir säkert bra. Hotellet ser riktigt trevligt ut.

Det är precis ”lagom” varmt för oss nu 12- 15 C på natten och 22-25C på dagen. En solstol att slappa i och ett och annat dopp i poolen det blir bra.  Den inte alltför höga temperaturen gör långpromenader till ett av våra  nöjen. Jag tar med mina stavar, de går att dra ihop och går att krångla ner i resväskan på snedden… om man är bestämd 🙂

Frukost i sakta mak på balkongen blir det, vi har haft tur att få soliga balkonger när vi har rest men man kan ju inte ha samma tur varje gång….lägenheten är välutrustad med mikro, vattenkokare och kaffebryggare.

Jag tycker det är skönt att äta frukost i lugn och ro utan att stressa ner och vara tvungen att fixa till sig. Sedan kan man gå ut och äta var man nu får lust till… gärna Omansk mat.

Dagens planer…Rolf har någon ”grej” som han ska sätta fast i vår Citroen då han ska besikta bilen på tisdag. Annars så vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Kanske ska vi plocka ner matsalsbordet med mera, så att hundarna får sitt rum i bättre ordning.

Igår kväll tände vi en brasa att satte oss att slappa framför brasans sken, 4 st av hundarna hängde med oss ner, Nadja och Helga valde att stanna uppe. Det blev några timmars skön avkoppling med bara levande ljus och ljuset ifrån brasan. Härligt!! Det är sällan det blir av att gå ner när vi är ensamma och det är ju lite synd för det är ju avkoppling på hög nivå.

Ha en bra dag och släpp fotfästet en stund och känn efter hur bra det blev

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?