Agnes min vackra svarta tik

+6,4 C och det är ju tur,  för Rolf sa just att han läste i BT,  att om det blir halka så kan inte tekniska nämnden hjälpa till för deras halk ansvar börjar inte förrän 15  november…

Hur tänktes det då….Jag blir så förvånad eller ….. ska man inte bli det numera…det mesta ”haltar” ju på ett eller annat sätt. Tänk om en privat firma skulle resonera på samma sätt….

På bilden vår vackra svarta tik Agnes som har varit ute och simmat och hämtat en dummy..

God morgon ni alla ute i spacen, jag hoppas er natt varit lugn och fin utan mardrömmar och bara innehållit söta,vänliga och  härliga drömmar.

Jag har hittat en annan lösning på min rumsavdelning, hundteknik  orkade ju inte svara men det finns en liknande lösning  för barn och de vill säkert sälja, det vill ju de flesta firmor. Avdelaren är inte riktigt lika hög men det är ju en lydnads fråga. Jag skulle tro att det bara är Frida som tänker  ifråga sätter det hela och hon lär sig. Jag är så glad att ha hittat ett alternativ : -) Kanske skulle vi besöka en affär med barnartiklar i Borås det kanske finns där….vem vet

Igår var jag och köpte nya leksaker till mina 4fotingar med viftsvans, det blev 6 st olika slags ”nallar” att bära omkring på och kämpa lite om…de flesta var kaniner och det var ju lämpligt för apporterande hundar …..eller hur   🙂 Vi har en sekondhand butik, någon mil härifrån och är finns det nallar i mängd som är rena och fina minsann och till en kostnad av 5-15 kr styck.  DE är inte riktigt så rena och fina nu…Då och då köper jag ett gäng som de kan ha här inne och busa med.

   Glad är jag också för att det funkar så bra med Josh, han går fot och har skött sig på bästa sätt både hemma och på husses jobb 🙂 JÄTTEROLIGT!

Dagens planer…jag undrar hur vädret ska bli, vi borde hyra en dammsugare till dammen och få upp alla löv… men alla har inte riktigt  dalat ner ännu…..man kan ju inte veta hur vädret ser ut när vi kommer hem från Turkiet. Det kanske är fruset….då i dammen. Det är ju inte så mysigt att hålla på ute om det är iskallt för då blir mina fingrar ändå ondare och det brukar vara jag som i huvudsak fixar detta. Då vill det till att hålla balansen annars så kan det bli ett bad bland grodor paddor och guldfiskar… och det skulle jag inte uppskatta….

Vi har bestämt att lägga på vinterdäcken på vår Citroen, innan vi åker så vi inte landar  och har sommardäck på bilen och 15 cm snö. ….Då blir det ju lite tufft att ta sig hem… det är nog bäst att försöka ligga steget före.

Ha en bra dag

 

 

 


Want to Leave a Reply?