Valpträff för senaste kullen…

9,4 C och molnigt

Idag tar vi med hela huliganligan i husbilen och åker ner till Falkenberg så Rolf  får prova in sina nya glasögon. David slussas nu in lite sakta och försiktigt i tikflocken. Han får ännu inte vara lös med dom ute, inte förrän jag känner mig helt säker och det är Nadja som jag inte riktigt litar på. Hon är ju en tik som tycker att endast hon ska befolka världen med labrador valpar. De andra tikarna är det ju inga problem med. David är lugn och fin förutom när Nadja stoppar upp rumpan i hans ansikte…..

Frida tränas på stanna, visst kan hon stanna men om det händer något speciellt roligt så är jag övertygad om att hon inte skulle stanna….Vi diskuterade saken igår och mindes våran Hilmer .En gång hade vi kurs i en hästhage och Rolf hade satt ner honom och sagt stanna och gått cirka 25 m ifrån honom. Då släpptes 2 hästar in i hagen av misstag och de sprang fram till Hilmer och nosade på honom, men han satt kvar. Han visste vad stanna kvar menades och dit har nog Frida en bit kvar skulle jag tro. Men just nu jobbar vi på det….  🙂

Det har framkommit en önskan om valpträff för senaste kullen. Nu bor ju många en bra bit härifrån……Så jag ska kontakta Johanna som har pappan till valparna och se vad vi kan arrangera. Johanna är duktig med hundar och skulle säkert vilja delta. Jag tror att de som kommer säkert skulle uppskatta att få träffa pappan till sina valpar som är en mycket trevlig och lättlärd hund. Datum är inte riktigt bestämt ännu men söndagen den 7 oktober kl.11.00 är just nu i tankarna, så om du vill åka en bit så planera in det. Jag återkommer med ytterligare information. Var vi ska träffas är ju en annan fråga….Här i närheten eller runt Alingsås…

Hur ska jag hitta ett par bra skor att ha när jag går på mitt gåband…jag tycker att jag nu går sämre och alltså får jag skärpa till mig och träna….Jag hade ett par så bra Reebookskor… heter det så eller heter det Reebrookskor….hmm.. som var perfekta…när de tog slut så köpte jag ett par Italienska skinnskor men de trycker på mina fötter, sedan köpte jag ett par Helly Hansen skor men inte gillar jag dom heller.  Dyra skor som bara står är inte till någon glädje….Trist!!

När jag köpte mina vinter skor var jag runt i minst 8 affärer….innan jag fann vad som satt perfekt på mina fötter och gav stadga men ändå var mjuka och framför allt inte tunga och klumpiga…. det när inte lätt…Jag bryr mig inte om vad de kostar bara de sitter bra och är sköna att gå med

One Response to “Valpträff för senaste kullen…”

  1. 1
    My och Ossian

    Kommer det komma samma möjlighet för Nadjas sista kull att få träffas? Jag vet att Ossian bara älskar att umgås med sina släktingar. Bland dem är han inte stor och klumpig. MY det gör det alltid så snart någon önskar det 🙂 nu var det 2 st som önskade sig det då blir det så. Förr hade vi alltid JULKUL för alla med promenad med hundfrågor korvgrillning och lite annat smått och gott, men det rann ur för det blev till sist för få som hade lust…man jag kan ju alltid kolla om det finns intresse, det var väl heller inte så bra tidpunkt strax innan jul med alla julbord


Want to Leave a Reply?