Vackra höstfärger

  En mulen höstmorgon har vi idag och det är väl inte så mycket annat att vänta. Nu ska gräset klippas och det är dags att börja hösta ute…förra året kom vårt höstarbete av sig på grund av översvämning.

Parningsresan blev en liten mini semester i södra delen av landet med mycket havsutsikt och  även riktigt spöregn. Då är man mycket glad att man har tak över huvudet. Sverige är nu en mycket vackert land i alla höstfärger. Man riktigt bedåras av alla vackra träd som stolta står och visar upp sig i  vår Svenska natur.

Ett snabbt besök i Gamleby för att hämta David hos Moa <3<3<3  som ganska snart lugnade ner sig . Våra löptikar har nog snart löpt färdigt…det är Nadja som är sist. Det ska bli trevligt att lägga på lite mattor i köket

En resa ner till Falkenberg för att prova in Rolfs nya glasögon har vi planerat in endera dagen. Diverse inköp ska fixas, frysarna ska frostas av, en ny framruta till vår Citroen innan besiktningen och så är det städning förstås men huset är ju redan höststädat så det är inte så bedrövligt. Utan i någorlunda hyfsat i form.

Just nu funderar jag på när jag ska röntga Frida….hon blir 1 år 1 november….ska jag vänta några månader….tills fram i Mars……………..

Jag tappade en grej på stortån…det var ingen bra ide för nageln sprack långt ner…men haltade gjorde jag ju innan…så skit happens….muskelinflammation i axeln och överarmen….. ingen kul smärta det heller…men det går väl över

  

2 Responses to “Vackra höstfärger”

  1. 1

    Hej,
    Funderade just hur det är m röntgen. Ska vi röntga Mr Bates när han blir ett år?

  2. 2

    vänta du några månader extra…det är ju så att de ska vara färdig vuxna…


Want to Leave a Reply?