Underbart är kort

ungefär så här ser jag ut nu på morgonen  …9,6C denna morgon och det har regnat under natten

Gårdagen förflöt i ganska sakta mak, vi tog en liten tur runt sjöarna häromkring och njöt av de enormt vackra färgerna ute i vår natur. speciellt våra lönnträd strålade i sin färgprakt i solens glans. Då och då såg det ut som om skogen stod i brand. Man kan nästan inte se sig mätt på de vackra vyerna som finns precis överallt. Men underbart är kort så snart stormar det till och löven faller till marken och allt blir GRÅTT, så det gäller att njuta medan tid är.

  My kom med förslaget att en träff för Nadjas senaste kull och nu är det fixat. (Tack för påstötningen My!)  Tack för den hjälpen Charlotta som fixar till ett Event!! De flesta bor i STHLM så det blir en träff hemma hos Charlotta på deras gård i Västerås, det finns en mycket god chans att vi blir några stycken. 🙂

Så jätteroligt! Det drog upp mitt sinne på många pluspoäng.  Både mamma Nadja och pappa Hugo kommer med. Så ROLIGT!!! Det har piggat upp mig mycket.

Men det är så långt för Solveig i Norge….undrar om de kan lösa det..1 årsträff… då får jag väl göra 10 små hundtårtor…. med varsitt grisöra på eller ngt sådant. 🙂 vi får se hur många som kommer. Tänk att Frida snart är 1 år….hon är ett yrväder men börjar på lite bättre ordning på sig och sina önskningar.

Kramen är till Charlotta och My som tack för förslaget och hjälpen att organisera det hela.  Ibland behöver man en spark i baken för att få till det. Numera med mina fysiska begränsningar är det inte alltid så lätt…Skulle det ha blivit här nere så hade det inte kommit några, det är alldeles för långt.

   Visst känner vi fölk på västkusten…har det visat sig…. Nettan hörde av sig och skrev att vi var välkomna till deras nyinköpta hus i Kungsbacka…… så rolig ett stort Grattis till villan! Inger välkomnade oss till Grebbestad så nog ska vi kunna ta en fika tillsammans med någon när vi drar emot västkusten…

I eftermiddag har Frida kurs och nu börjar hennes sitt kvar vara bättre och mera i paritet med våra önskningar. Hon kan gå fot ganska snyggt, men hon behöver komma in snyggare vid sidan….. inte för att vi planerar någon lydnadstävling med henne. Nu återstår bara en gång sedan är kursen slut för denna gång.

ha nu en bra dag

ta det lite lugnt och gå ut i naturen och njut av dess färgrikedom om du ska ut och plocka svamp var försiktig nu är det många som jagar


Want to Leave a Reply?