Teknikens under….

Solen är på frammarsch idag men det är en kylig morgon.

Nu på förmiddagen blir den en liten svampletning för att kanske få svampstuvning till frukost….annars får det väl bli en enkel frukost med en smörgås och juice.

David är nu förflyttad till familjen Rothman där hans liv blir lite lugnare utan ett helt gäng med löptikar. Så får jag höra med Moa hur länge han ska/får stanna där. Mysigt att få krama om Offe, mitt äldsta barnbarn!!! En snabbträff med Emlas husse och matte hann vi också med, Emla var jättefin och precis lagom i hull. Med andra ord smal och gänglig men lugn och trygg En tanke flög genom mitt huvud……om jag skulle försöka hitta tfn nr till de barn och  barnbarn som finns i närheten och bjuda dom på pizza någonstans i närheten…men så insåg jag att om de hade velat träffa mig så hade de sökt mig. Så gå och äta pizza får vi göra själva.

Spekulerade över hundpang  igår och kom fram till att det nog inte är bra att lämna en parad tik… det kan generera i att hon kastar valparna om hon vantrivs så det  får bli en resa fram i februari eller något sådant

Min nya mobil är verkligen teknikens under……igår ringde det för första gången i honom för visst är det en manlig mobil jag har….jag tryckte på grön lur men icke sa Nicke….det hände ingen ting… förbrillt tryckte jag….gång på gång  🙂  Min handbok berättade sedan att man skulle dra luren åt sidan  🙂 🙂 Då jag gärna bjuder på mig själv så får du skratta åt mig…..för som vi skrattade

Resan med detta teknikunder blir nog lång… Förresten tycks jag inte ha telefon numren på mitt kort så skicka gärna ett sms för annars så tar det nog lång tid innan jag kan föra över tfn nr från min gamla tfn till detta teknikens under … I min telefon finns just nu endast ett fåtal nr som fanns på mitt kort… tror jag.. 🙂

 

One Response to “Teknikens under….”

  1. 1
    mona runn

    Hej Tania!! Ja du…det är mycke med det tekniska o jordiska, du läser ju manualen, det kan ja inte säga att ja har tålamod med. Mona ä så knäpp, att ja tror att fixa en ”Ajfon”….ska ja väl klara, sen när det inte funkar blir ja less 😉 Kämpa på!!! Här ä vi uttröttade, renoverar o flyttar samtidigt, det finns INTE en led som inte ömmar, ja har målat så mycke, och dom rörelserna, gillar inte mina axlar o nacken, men, men….The show must go on 🙂 Kramar Mona Jag förstår att det frestar på att flytta…. då och då funderar vi på att sälja huset….BÄVAN……Jag har ämnu inte läst startat min stra maualläsning 🙂 Stora kramar till er alla tre


Want to Leave a Reply?