Tack Sking, love!!

  10 C och helgrå himmel så ser det ut idag..

Igår blev det en snabbresa till Falkenberg och Rolfs optiker. På hemvägen gjorde vi ett quickstop i Ullared där vi köpte en vinteroverall till Paulina, 2 st läderkoppel, 2 st hundbäddar en enkel och en dubbel, för där är det ungefär halva priset. Titta på kläder kändes inte befogat,  för vi har egentligen inget akut behov av något just nu. Bosse och Lisbeth var här och släppte ut hundarna så vi behövde inte jäkta. TACK!!

  Rolf var så gullig och gav mig en Samsung Galaxy S2 med 8 megapixel kamera och ett plånboksfodral. Så nu har jag något att leka med, för det lär väl ta ett tag innan jag har lärt mig den. Än så länge kan jag bara ringa och läsa mail…hur ska jag ansluta den till vårt nätverk för då kan jag använda den här hemma. Vad har jag för lösenord till FB….hmm jag det kan man undra ….det är säkert ett riktigt komplicerat ordval… Våra mobiler funkar i stort sätt inte alls här. Anslutningen här är helt kass men om jag kan ansluta till vårt nätverk så kan jag kanske använda mobilen även här hemma..

Dagens planer förutom städning……diverse inköp och lite annat blir det väl  lite planering inför parningen kan tänkas….att det finns behov av.

Jag ringde till Tvärskog på 3 st tel nr men inget svar och ingen har ringt tillbaka, så jag drar slutsatsen att inget intresse finns för någon liten träff där. Så träffen i Kalmartrakten blir det nog inte mycket med. Synd det hade varit ett bra stopp precis lagom med en paus och lite tjat. Jag ska höra om Jenny i Linddal jobbar…..det gör hon förmodligen.  En dotter och 3 barnbarn bor strax bredvid…….men de…………….

  Ytterligare 3 st lite konstiga samtal kom igår kväll….vad det nu står för….. någon som kollar läget eller…..inte är det samma människa som brukar anmäla oss lite här och där, som gör ett försök att skrämma skiten ur oss……  nu när vi har blivit äldre….ja.. men man vet ju aldrig. Men det kan jag inte tänka mig………..

 Det drar verkligen ihop sig till parning. Frida är på väg ur sitt höglöp och Ina kommer snart in i sitt. De andra följer i jämn ström.

 David flyttar strax till familjen Rothman och Moa tills parningen är överstökad. Det blir skönt för honom och Majha, mitt barnbarn Christophers gula labradortik  får väl vara lite övertydlig med vad hon anser första dagen. Tack ska ni ha för hjälpen.. för de hjälps nog alla åt inte bara Moa som tar ansvar de hjälps nog alla åt på ett eller annat sätt.. David kommer att ha en perfekt klippt svans efteråt, för Moas pappa Kaj är mycket noga med svansklippningen och han gör det dessutom perfekt.

 ha en bra dag och glöm inte att simma lugnt!

 


Want to Leave a Reply?