Tack Anki

  16C så vi har en varm morgon

 Tack Anki för de fina presenterna 🙂 !

Det värmer mitt hjärta mycket att veta att du har tänkt på mig när du var i Spanien!! Bild på mig med presenterna på kommer, men först lite ny hårfärg och en klippning för jag vill ju inte skrämma någon med mitt utseende!   🙂  Just nu så finns det en viss risk. Det är nästan så jag blir rädd själv!

Ibland är det ju så att man riktigt rycker till när man passerar spegeln medan man en dag då och då ser sig i spegel och ler lite…..Brev kommer förhoppningsvis redan idag!

Jag fick en del fixat igår, så nu ligger det revbensspjäll, rostbiff , lax och laxpaté i frysen och köttbullsmetern står i kylen färdig att stekas.

Då önskar jag att Världens bästa köttbulletrillare vore här….Ellen Belly Buh, hon är en hejare på att trilla små fina köttbullar medan mina tenderar att öka i storlek och sluta som pannbiff….   😉  Rolf lägger in sill idag och resten får fixas på lördag.

Jag planerar att köpa Lutcia en present men….VAD ska jag hitta på…..inte för stort, ömtåligt eller tungt den ska ju vara lätt att ta med sig hem på flyget till Ryssland….tips emottages tacksamt! Min fantasi tryter…. det när totalstopp

Idag blir det en liten tripp in till Borås för inköp av  bland annat lite nya  kuddar. Dessutom så städas det och ett och annat fönster ska tvättas. Rolf hade så ont i sina höfter igår förmodligen beroende av att han har gått så mycket i skogen för att leta efter kantareller och dessutom utan att hitta så många.

   Ha en bra dag!! Ge någon ditt leende och få ett tillbaka!

 

 

 


Want to Leave a Reply?