Sol, vind och vatten

4,7 C har vi denna morgon klockan är 05.55 och det är kolsvart ute…..jag längtar till Tenerifffa…eller någon liknande plats för sol, havet och varma vindar.  Både Rolf och jag skulle må bra av lite värmetillskott. Jag ska höra om någon av barnbarnen har en ledig vecka och vill tjäna en slant och  kan ta hand om hundarna eller också så får man väl mängdrabatt om man lämnar in så många på hundpang. Undrar vad det skulle kosta…..

Mina orkidéer är nu intagna och står som vanligt i köksfönstret. En del har redan satt sina knoppar så nu blir det snart stora orkidéblommor i mitt köksfönster  🙂 En del av mina kaktusar är också intagna, en del  är rikt blommande och en del i knopp. Just nu är det ganska välstädat  och fint här tycker jag. Jag har lagt på några extra kol även om det har ökat min smärta. Mitt vardagsrum går nu i blått med lite röda inslag för att det inte ska bli för kallt intryck. Tyvärr hittade jag inga blå blommor utan det fick bli röda istället. Det är roligt att ändra om lite då och då. Uppe i Tv rummet har vi också möblerat om lite eller mera plockat tillbaka möbler på sin tidigare plats. Nystrukna dukar ska också läggas på där.

Dagens planer är för min del ska jag tvätta målningen i köket, men det gör jag ju  minst varje vecka så det är inget nytt.  Städa badrummet nere finns på min agenda. Sedan ska jag vila mig i form och läsa en stund har jag tänkt.  Rolf ska ner till Västra och ögonlysa Ina. Det är nog dags att köra gräsklipparen också, eventuellt blir det en inköpsresa, Rolf ska ha styrelsemöte och lite annat ska väl göras också.

Med denna lilla rumpenisse önskar jag er alla en trevlig dag med sol, och värme, kärlek i mängd och naturligtvis ska du ge någon omtanke och gemenskap.

 

Fånga din dag det kan vara din sista, så gör då ditt bästa

 

 

 


Want to Leave a Reply?