På rad kom dom

10,7 C och regn har vi  nu på morgonen

Inte för att jag sjunger n trudelutt när jag är nyvaken precis….

Igår fick vi besök av en familj som köpte valp av oss för 13,5 år sedan  🙂 Nisse var efter Skärvenäset’s Tekla Röök som var syster till Oskar och dotterson till våran gamla Sessan. Nisse hade nu avlidit och de tittade hit för att få njuta av lite hundsamvaro. Naturligtvis så hoppade hundarna  och studsade runt i glädje för man kan ju tro att de aldrig har träffat en människa tidigare. Jag lovade att de kunde få låna en vuxen hund om det kändes så, Nadja och Helga är båda lätta att ha att göra med och lyder bra och kan umgås utan problem med andra hundar. Om de inte blir attackerade förstås.

Idag kommer Micke med familj hit, så roligt det ska bli att få träffa dom igen. Barnen växer ju så fort och utvecklingen går ofta i raketfart. då små barn är ju så spontana och ofta ramlar det ut roliga saker ur deras munnar. Extra roligt blir det att få träffa Elviras mamma som är här på besök från Ryssland. Så nu får vi lite glädje som genererar i livsenergi för visst är det så att ju äldre du blir desto mera behöver du gemenskap och närhet och oftast är det så att tyvärr så  att du får mindre och mindre.  Åtminstone i vårt land fungerar det ofta så.

Dagens planer är avmaskning av alla hundar, det gör vi alltid innan parning. Diverse inköp för naturligtvis glömde jag köpa vissa saker igår och så det där vanliga städning och städning och städning i en aldrig sinande ström.Igår blev det köksmålningen igen och garderoben. Badrummet nere behöver få sig en genomkörare……

  Äntligen tog jag tag i hårfärgningen och satte  ny färg i håret igår och ringde min frisör så nu är kärringen lite tillfixad… och bättre än så blir det tyvärr  aldrig. Snyggt Anki, stora kramar till dig och hela din familj!!!

Jag skulle vilja ta med mig Rolf på en vecka till söderns land för sol och värme innan vi ska ha valpar…….men ….finns det någon som kan ta hand om 6 st labradorer  och bo här, resan betald hit och en slant utlovas…. förstås.

Nästa steg är hundpang………det tror jag inte mina hundar blir så förtjusta i … eller finns det någon som kan ta en eller två hundar. Moa kan kanske ta David….då återstår 5 st 🙂  Moa går ju i skolan så det är ju svårt för henne annars hade hon SÄKERT ställt upp och bott här…Anna hade nog hjälp oss också men hon är ju i Ryssland. men det finns ju flera både barn, barnbarn, fadderbarn och en eller annan bekant som kanske vill tjäna sig en slant.

Så vi får se hur det går men det hade varit skönt….

Så nu kommer väl alla rusande kan jag tro för att få ge oss ett handtag

så bra,

 

Ni är alla hjärtligt välkomna!!!

 

 

 


Want to Leave a Reply?