Kurs och spårträning idag

  11C har vi denna morgon och det är helt igen mulet

   Tack Anders som lägger ett spår till Frida och även går det med henne när han lägger spår till sin hund Jack!! Jack och Frida är halvsyskon och har samma mamma.

Frida ska på unghunds kurs och det lär nog gå bra skulle jag tro, hon kan gå fot,stå,  sitt, stanna men vi har inte tränat på ligg, så hon kommer att vara lagom trött när det är dags för att gå spåret. Jag planerar att följa med  om inget speciellt händer så gör jag nog det för gubben vill att jag ska hänga med. Men först ska jag fixa fram någon höstjacka…

Gårdagen bara försvann….vad jag gjorde… det undrar jag också…lite städning, klippte gräset på framsidan av tomten…stekte biff….läste lite.

Nu har första tiken startat sitt löp så nu kommer de igång hela gänget, stackars David.

Ina har ännu inte börjat att löpa.

Jag önskar att någon kunde hjälpa oss att ta hand om David några veckor så han slipper detta med alla löptikarna. Ibland tänker jag att vi skulle placera om honom nu när han ändå inte ska gå i avel….men det är ju inte helt lätt med en sådan charmig individ. Med så mycket go och kärlek i sig. Han är ju ingen dussinvara precis.

 

ha en bra dag

 

 


Want to Leave a Reply?