Idag nytt parningsförsök

  Tack Irene och Gunder som bjöd oss på en mycket god middag i fredags och fika och många timmars trevligt social samvaro!! Det är härligt att få känna sig  bortskämd! 🙂 Nadja däremot tyckte vi var borta för länge och lärde sig att öppna dörren till husbilen och sprang upp och försökte ta sig in i huset….de andra stanna konstigt nog kvar i husbilen….så Rolf fick låsa dörren …MEN då lärde sig Nadja att öppna den låsta dörren och sedan kom alla 5 tikarna upp till huset och försökte ta sig in….Nadja kan ju öppna dörrar och det var väl tur de kunde ha stucket till skogen eller till hanhundarna… Rolf har monterat reglar på bodörren så nu fick vi låsa med dom och då blev det genast svårare eller omöjligt att ta sig ut…

Idag gör vi ett nytt parningsförsök och nu idag blir det säkert en parning.

Igår var vi bjudna på middag hos en kusin och hans fru tillsammans med en son och sonsöner. Så det blev en dag med trevlig social samvaro och god middag även igår. Så även gårdagen gick i det sociala samvarons tecken, men som det regnade det formligen öste ner. Jag är riktigt avundsjuk på min kusin som tar frugan med sig och åker till Vietnam och sedan vidare till Borneo för att återkomma till Sverige fram  i mars. Minst 4  månader varje vinter i värmen….

Jag ska höra med Moa om David kan vara hos henne  till löpningen är avklarad eller om vi måste hämta hem honom när vi parat klart.


Want to Leave a Reply?

««   ∞   »»