Hösten är här

6,9C på morgonen brrr

   Vi har varit iväg och försökt att hitta lite kantareller….men det blev ett uselt resultat. Ingen höjdare alltså trots att Rolf gick länge i skogen.

Men nu var det dags att åka hem för Frida drar iväg emot höglöp. Ingen av de andra tikarna har börjat ännu men det är på G. Så nu drar det ut på tiden och stackars David för lång tid med löpande damer. En hel del vackra höstfotografier har jag tagit…. men min nacke är inte kul. Jag har haft stark smärta trots vila. Idag ska jag klippa gräset igen för det växer trots den kyliga temperaturen på natten. Jag har fått ett fästingbett om det tycker jag inte!!!

Tvätta sängkläder ska också fixas, fönster ska tvättas m.m.

Jag har köpt en skinnsoffa på blocket, jag bjöd 700 kr och han tog det så nu ska vi försöka låna en kärra idag och hämta den. Så får vi se hur jag ska möblera om för att få allt att passa här. Himla synd att inte Moa och John är här så Rolf kunde få lite hjälp med att bära och lyfta. Men jag får väl försöka hjälpa till så gott det går.

En bra höstdag önskar jag er!

 


Want to Leave a Reply?