Gemenskap… TACK!

  13C och regn har vi denna morgon, vilken tur att vi klippte gräset igår kväll!!

Vi har haft en mycket trevlig helg tillsammans med mycket trevliga människor! Det är mumma för själen eller hur? Vi bjöd på ett litet smörgåsbord och det är alltid lätt att ha gäster som hjälper till och fixar och donar. Vi  kvinnor tog bilen och åkte på en shoppingtur som också var en  sightseeing. Det är alltid trevligt med lite inköp och att få göra något gemensamt för det ökar  kontakten mellan oss.

Igår blev det några timmars skogspromenad med svampplockning. Lutcia kunde det här med svampar också så hon tyckte det var riktigt roligt för hon hade inte varit i skogen på väldigt länge. så det blev svampar med hem till Lund och jag har säkert 5 burkar att frysa in idag. Till min stora glädje 🙂 sedan bjöd vi på Tacos som alla uppskattar. mest uppskattat var Rolfs inlagda sill och den är supergod!!

Nästa gång Lutcia kommer så ska jag ta med mig Elvira , barnen och Lutcia på en lite husbilstripp det kunde nog vara spännande och  roligt för alla.

   Än en gång ett jätte stort tack för den gemenskap ni delar med er av….den är oss till stor glädje!

Barnen är ju så härliga, fina och trevliga. Nellie behärskar nu språket elegant och Emil är på god väg han också. Nellie hade tagit med sig en ny klänning för hon ville så gärna visa mig, så gulligt av henne att tänka på mig…..Man blir så glad över den värme, omtanke och kärlek de delar med sig av!!

Moa, jag presenter till dig från Ryssland som Lutcia hade med sig. Du får dom när vi ses igen.

I förra veckan kollade jag hundpang för inte har jag räknat med något annat. ….. (men arvet tänks det på har jag förstått, en av mina döttrar frågade faktiskt vem som skulle ärva mig… efter att inte ha talat med mig på länge hmm)…Det blir ungefär samma kostnad som att köpa 3 st biljetter till en charterresa. Jag får väl diskutera mängd rabatten…… Det finns många här i närheten och jag tror det finns en labbeuppfödare som också har ett hundpensionat.  I alla fall hade…

Rolf tycker  att vi ska vänta tills efter valparna…..med att åka, så vi får väl se hur det blir och vad vi bestämmer. Värmen  vill jag ha. Jag åker gärna både nu och i vinter för vem ska vi spara pengar för….

Det drar ihop sig till parningsförsök……i slutet av veckan blir nog perfekt tror vi. De lär absolut bli ett besök i Vägga delikatessbutik .

  Kanske blir det ett stopp i Kalmartrakten för att träffa lite FÖLK……ett kvälls och nattstopp vore väl perfekt där. Hur vore det med ett stopp och träff  i Tvärskog? Det ska jag ta reda på idag om det passar och vi får till…..det alltså.

Ha en bra måndag!!

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?