En kall morgon

En god morgon till er alla!

4 c så nu kryper kylan närmare oss… så skönt att vi har bergvärme 🙂

Det är nog dags att ta in  mina orkidéer och mina kaktusar innan det blir frost. Så då är det tid att putsa köksfönstren innan alla min orkidéer ska  in där, det får väl bli en av dagens aktiviteter. Städning,städning och städning ibland blir jag så trött på det, men med 6 st labradorer i huset så blir det mycket städning.

Ett besök i Borås gjorde vi igår, jag köpte en present till Lutcia. Tack Elvira för tipsen. En enkel blå matta till den blåa soffan som nu är nytvättad och invaxad….kan man använda detta ord månntro….om en soffa….och lite annat smått och gott fick vi med oss hem.

Jag var  på Media Mark och tittade på ny mobil telefon men jag köpte ingen för jag hittade ingen som jag tyckte var precis som jag ville, och hade ett vettigt pris, så det blir ett besök på Netonnet också.. Jag tycker inte jag behöver någon super exklusive mobil för med min usla fingermotorik så är det nog dator som gäller. Men en bra kamera vill jag att den ska ha och den ska vara operatörsfri, en kontantkortstelefon. Jag kan nog tänka mig att betala mellan 2000 kr  till 3000 kr inte mera. Denna gång ska jag inte ha en Nokia i alla fall, kanske blir det en Samsung eller en Sony Eriksson….eller 🙂

Frida är nu mitt i sitt höglöp så våran David har det tufft, men han är ändå lugn. Tikarna får vara mycket ute och han har sin givna plats i bilen när vi åker någonstans så han får då lite frid i sitt sinne då åtminstone. På natten sover han hos oss i sovrummet. Men han föredrar att sova på golvet och det är ju tur för annars bleve det allt lite trångt!

Men när Moa är här då sover David i sängen förstås…. men så är han ju hennes Bäbus…

 

   Ha en bra dag men simma lugnt!

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?