En bra dag till dig!

12,5 C och mulet men det ser ut att skinta upp

Grannsamverkans mötet är nu avklarat och jag tycker det är bra. Men det var flera som inte kom och det var ju synd för det bygger på på ett bra och stabilt nätverk där man samarbetar omkring närboendet och dess trygghet.

En nytt telefonsamtal kom på engelska där det sas vara en förfrågan om vår dator…..sedan visades det att den stora huset nere vid sjön hade fått likadant samtal…..och då tror jag väl inte att det  är dator utan kanske en undersökning om det finns någon hemma….speciellt med tanke på att det var varit en röd Volvo här som har registrerings skylt för en avställd Audi….om jag tycker det är läskig…jo.. med tanke på allt våld som numera kan förekomma på ett besinningslöst sätt så Är det läskigt.

Rolf var en sväng i skogen och kom hem med kantareller och trattisar, David var med och badade förstås i alla hålor som finns i skogen….

trattisarna ligger på tork och kantarellerna ska nu packas in i burar och frysas in.

Då min nacke är i vila så blir uppdateringen liten

Ha en bra dag


Want to Leave a Reply?