Den annalkande vintern

  Här en bild på SE VCH  Skärvenäset’s Jack som var i Estland och fick ett CERT, Jack bor i Borås  och husse har nu startat sin väg till att bli     Jaktchampion  🙂 . Ambitionerna är höga!!! Jaktträningen ligger mig varmt om hjärtat då vi alltid älskade denna träning. Nu är vi för gamla eller kanske inte för gamla men vi har kroppsliga nedsättningar som gör det omöjligt..

Vi önskar lycka till, det är en hel del jobb som ligger framför dom. Bilden var inte riktigt skarp så det blev tyvärr  inte bra med en förstoring.

13,7 C har vi denna morgon men snart är vintern här..

Nya gardiner är nu uppsatta i vardagsrummet och naturligtvis är fönstren putsade. dagens planer är städning i gästrummet vilket innefattar fönsterputs. Dessutom ska jag fixa 2 laxrätter, steka revbensspjäll och eventuellt steka lite köttbullar om tiden och kraften räcker till. Jag får nog lite hjälp med städningen skulle jag tro.

Den nya soffan är mycket fräsch men jag tänker rengöra den och smörja in den med skinnfett och då blir den ändå fräschare…..Ljusblå soffa och många labradorer…..hmmm….Vi behöver köpa in lite nya kuddar för flera av våra gamla kuddar är det dags att kassera. Det är en lämplig tidpunkt när det kommer gäster eller hur.

Är det  Jysk som gäller då månntro…

 

Det ska bli så roligt att få träffa Lutcia Elviras mamma i verkligheten vi har ju bara setts via Skype annars. Prinsessan Nellie och lillprinsen Emil är det ju alltid roligt att få se hur de växer och utvecklas. De är nog jätteglada att ha sin mormor här. Jag pratade med Micke igår kväll och han ville ha stuvade makaroner när han kommer på fredag eftermiddag så det är en  enkel önskan att tillmötesgå  🙂  Han kommer direkt från en tjänsteresa så resten av familjen kommer med tåg.   Hela familjen önskas varmt välkommen!!!

Det blev lite ändringar i schemat. Moa vill absolut ha sin Bäbus ner till sig så vi ändrade planerna. Lillebror tackar inte nej till att vara hos sin älskling Moa och det finns ingen han lyder så bra som Moa. Vi tackar Mona för den erbjudna tjänsten och vet att vi får återkomma vid behov!

För att påminna om den annalkande vintern så hälsa Bäsus att det blir buskul!! Där är vi inte helt överens.

 

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?