Dags att plocka fram höstgarderoben

1 september och 9 C  men en ljusblå himmel åtminstone just nu och  det börjar vara dags att plocka fram höstgarderoben och plocka undan sommarkläderna

Dagens planer är precis som igår städning för den städningen som gjordes igår är det nu dags att göra om.  Annars så vet jag inte riktigt vad som  vi ska hitta på…..Eivor var här igår och nu åker hon snart hem till Göteborg…det blir lite ensamt när hon har åkt……hon är en riktig klippa till vän!

Den 4:e ska det vara ett möte angående grannsamverkan och det är nog precis i rätt tid då det åker en bil här med registreringsskyltar från ett annat bilmärke…..så det ser ut som om någon eventuellt planerar något……inte så bra….

Grattis till Leif H  uppe i Dalarna som igår var och ställde Skärvenäset’s Clemens i södra Norrland tror jag det var och fick excellent på honom, så roligt! Han är en  son till Agnes.

 

   Min nacke är inte riktigt så bussig emot mig….

ha en bra dag, ta hand om dig

 


Want to Leave a Reply?