Att våga släppa det gamla

  15 C och en grå morgon

Idag blir det städning…..igen…….jag  får väl ta ett extra tag ….då grannsamverkansmötet blev flyttat hem till oss på grund av sjukdom. Får väl fixa med lite fika också. Grannsamverkan …..det är nog en vettig grej som kan generera i mindre problem och oro, nu har vi haft det ganska lugnt här, även om det nyligen for omkring en falsk registrerad bil här. Jag skulle tro att bara skyltarna avskräcker det bör dom göra tycker jag. Första stället att göra inbrott på borde inte vara hos oss med så många hundar……

OBSERVANDUM!!!

Igår blev vi uppringda av en man som talade engelska och sa att han ringde från WINDOWS!!!!!!!!! Som tur var så la Rolf bara på luren. Det är nog på sin plats att tala med sina äldre om problemet så att ingen går i fällan och lämnar ut vad det nu är de skulle ha frågat om ifall samtalet hade fått fortsätta!!

Dagens övriga planer är än så länge diffusa. Ett besök på en second hand butik för inköp av några böcker…men jag har kvar 2 böcker på engelska sedan det senaste besöket som jag ännu inte har läst. Så kanske skulle jag orka ”plöja” igenom dom först innan jag köper några nya….Jag läser då och då en bok på engelska för att om möjligt behålla lite av språket, man glömmer ju så lätt..

Min nacke fortsätter att ge mig stor smärta. Jag vet inte vad jag har gjort som jag inte brukar göra …men något är det förmodligen eller så har jag varit extra aktiv…..

Nästa helg kommer Micke, Elvira och Elviras mamma Lucia och barnen och hälsar på oss. Så roligt det ska bli!! Vad ska jag då bjuda dom på?? Om jag skulle göra ett litet Svenskt smörgås bord på lördagen, det borde väl vara roligt få smaka på…..köttbullar, prinskorv, sill, ägghalvor, lax, Janssons frestelse m.m. det mesta finns nog i frysen skulle jag tro.

Igår hitta jag den typen av laxhamburgare som jag brukar köpa. De har haft en annan sort under en tid och den gillar jag inte de är inte så goda dessutom ser de fula ut… så jag har nu ett 70 tal laxhamburgare i frysen för kommande behov. Det är en populär rätt när ungdomarna kommer och hälsar på och vi gillar dom också.

 

 

One Response to “Att våga släppa det gamla”

  1. 1
    Marie...Annas mamma

    Hej, Det låter som en toppenbra ide att bjuda på julbordsbuffe! vem skulle tacka nej till det? blir lite orolig över din nacke! ska du inte gå till någon duktig naprapat och se om de kan hjälpa dig med den? / KRAM Marie jag är opererad i nacken, de har öppnat och försökt skrapa rent för att ryggmärgen ska ha plats, så ingen naprapat med kunskap vill ta i min nacke


Want to Leave a Reply?